Minden nap fürdetitek a babátokat?
Én is minden nap fürdetem, és tök megrökönyödtem, (egyenesen sértésnek vettem,) amikor a védőnő megkérdezte, hogy de azért ugye legalább kétnaponta fürdik a gyerek? Na én ettől a kérdéstől nagyon kiakadtam. Hát persze, hogy fürdik. Csak izzad, meg kakil az a gyerek, és igenis attól tudja, hogy este van, fürcsi, evés aztán uzsgyi a kiságy!
Az elején hetekig ordított nekem is, aztán rájöttem, hogy ha a kis fejét mosom utoljára, akkor legalább addig nem sír. Most már egész ellubickol, 9 hónapos lesz hó végén.
Nekünk is milyen jól tud esni egy fárasztó nap után a fürdés, hát még ezeknek a kis makiknak! Mi fürödtünk fürdetőkrémmel meg Hippessel is, és az én kisfiamnak is csodaszép a bőre. Szóval nem szárad az ki feltétlenül. Én biztos a következő babámat is minden este megfürdetem. Nekem ez a természetes.
A fürcsikor sírós babás mamiknak még egy jó tanács, hátha segít - ezt a sógornőm mesélte: neki anyukája anno egy textilpelust adott a kezébe fürdetéskor, addig ő is mindig ordított, de utána tök nyugodt volt mindig! :)
Minden nap fürdetek... 21 hónapos a kisfiam, eddig egyszer maradt ki majdnem a fürdetés, de egyszerűen nem aludt el, így jó későn bepótoltuk.
Ahogy előttem is írták: kaki, pisi van, izzadnak is, a nagyobbak meg már össze is koszolják magukat. És igen, ahogy nekünk is, úgy nekik is jólesik a fürdés, és nem utolsó sorban a rendszer is fontos - az ő életükben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!