Mikor fürdetitek és altatjátok este a babákat?
Figyelt kérdés
És hogy alszik éjszaka2009. okt. 28. 08:11
1/9 anonim válasza:
fél8 fürdés, 8 alvás, éjjel egyszer-kétszer ébred, egyszer eszik is, már 1.5 éves, de a fürdés-alvás időpont régóta így van
2/9 anonim válasza:
7-kor fürdetem, 8-kor alsziik el, majd reggel 6-kor kel fel. 6 hónapos kora óta nem ébred egyszer sem. 11 hónapos fiú.
3/9 anonim válasza:
Este 7-kor fürdik, 3/4 8 körül alszik.
Amikor fogzik, éjféltől kb. 4-ig óránként ébred. Normál esetben fél 8-ig alszik, nem ébred fel.
1 éves.
4/9 anonim válasza:
Az én babám 4 hónapos. Este 10 - 10:30 körül szoktam fürdetni,(ált. egyedül, apuka műszakos) az utolsó evés után kb. 20 perccel. (Sokat bukik, így evés után van pancsi. Aztán megszakítás nélkül alszik reggel 7-8-9-ig, mikor meddig. De van, hogy picivel korábbra jön ki az utolsó evés, akkor korábban van fürdés, vagy épp' későbbre jön ki, akkor később. Hetente kb. 2x nem fürdetem, nem a bőre miatt- az nagyon szép:), hanem mert egyszerűen elfáradok, belustulok :S
5/9 anonim válasza:
8,5 hós. 18-18.30 fele fürcsi első perctől kezdve. Aztán szopi és alszik.A cicin alszik el. Várok még 5-10 percet és teszem a kiságyba.
6/9 anonim válasza:
10 hós fiú
este 7.-kor fürdés
majd cicizés
és legkésőbb már 8.-kor alvás
fogzik, így 2x-3x kel
7/9 anonim válasza:
Szia!7 hónapos a lányom.
Este fél 7-kor fürdés, utána evés és legkésőbb 8.kor alvás.
Óraátállítás óta pedig katasztrofálisak az éjszakák, állandóan felsír, eddig végig aludta reggelig.
8/9 anonim válasza:
Fél 9 korul van a furdés,kb.9-kor alszik el,de ez is változó,éjszaka sajnos még tobbszor kel a cici miatt,reggel kb.fél 8-kor ébred.13 hónapos
9/9 anonim válasza:
5 hónapos lányomat este 7kor fürdetjük, utána megszoptatom, játszunk egy kicsit és 8-9 körül elalszik. Éjszaka 2-3 körül felébred enni, majd reggel 7-8ig alszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!