Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti babátok mikor ült fel...

Ti babátok mikor ült fel magától először? Mikor kezdett mászni?

Figyelt kérdés
Én bébim 7hónapos még csak próbálkozik a felüléssel, de nem sikerül neki. Ha felültetem akkor üldögél sokáig. Mászni még csak kezdemények vannak :)
2012. jún. 13. 14:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igazuk van, nem szabad ültetni, én felültettem és már 9 hónapos lesz ül mint a cövek, de nem mászik és nem is ül fel magától sajnos :( úgyhogy csak hagyd hogy egyedül cisnálja, én tanultam a hibámból :(
2012. jún. 13. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Kedves 14:59 es válaszoló, valószínü hogy a te babád nem nagyon fog mászni hanem egyszer majd csak elindul :D
2012. jún. 13. 15:07
 13/18 anonim ***** válasza:
7 hónaposan már mászott, rá 1 héttel magától megtanult ülni. Előtte is próbálkozott, csak mindig eldőlt. Én néha felültettem, örült neki nagyon. Most már nincs rá szükség. 8 hónaposan felállt.
2012. jún. 13. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
7 hónaposan kezdett az én babám kúszni, azt szépen tökélyre fejlesztette, 8 hónaposan négykézlábra állt és onnan felállt, majd leült, de nem kutyázott például. A négykézlábat csakis a felálláshoz használta. 9 hónaposan aztán végre elindult négykézláb és azóta is mászik mint a villám. Felülni a mászás elkezdése után néhány nappal kezdett, 9 hónposan. A bútorok mellett már régóta lépeget, kb.azt is akkor kezdte, mint a mászást, nagyon ügyes, de még nem meri elengedni. 11 hónapos lesz
2012. jún. 13. 16:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!!
2012. jún. 13. 18:01
 16/18 anonim ***** válasza:
6 hónaposan felállt,másnap már mászott 7 hónaposan pedig állásból leült azóta stabilan és egyedül ül sőt ma már szalad (13,5 hónapos)
2012. jún. 13. 18:13
 17/18 anonim ***** válasza:
5 hónaposan kúszott, 6 hónaposan ült, 6,5 hónaposan mászott és állt.
2012. jún. 13. 20:54
 18/18 anonim ***** válasza:
A lányom 7,5 hónaposan kezdett mászni, 8 hónaposan ült fel magától, a fiam 5,5 hónaposan csinálta mindkettőt.
2012. jún. 13. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!