Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti babátok mikor ült fel...

Ti babátok mikor ült fel magától először? Mikor kezdett mászni?

Figyelt kérdés
Én bébim 7hónapos még csak próbálkozik a felüléssel, de nem sikerül neki. Ha felültetem akkor üldögél sokáig. Mászni még csak kezdemények vannak :)
2012. jún. 13. 14:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mindkét kérdésre 9 hónap a válasz. Előtte egy másodpercre sem ült volna meg, viszont kommandó kúszott már 7 hónapos kora óta és rengeteget kutyázott.
2012. jún. 13. 14:19
 2/18 anonim ***** válasza:
9 hónaposan ült föl, utána nem sokkal felállt kapaszkodva, és utána, 9 és fél hónaposan kezdett mászni.
2012. jún. 13. 14:21
 3/18 anonim ***** válasza:

Azért nem sikerül. mert nem érett rá a csontozata. Az enyéim 8 hónaposan ültek, már mások kikergettek a világból mert nem ültek 6 hónaposan.

Mindenáron rá akartak venni a felültetésére, ma már boldog vagyok, hogy magamra hallgattam és nem tettem.

2012. jún. 13. 14:25
 4/18 anonim ***** válasza:

8 hónaposan felült és felállt egy nap alatt, előtte csak kúszott.

S "csak" 9 hónaposan kezdett mászni.

2012. jún. 13. 14:26
 5/18 anonim ***** válasza:
8 hósan mászott és 8,5 hósan ült fel először a kislányom.
2012. jún. 13. 14:43
 6/18 anonim ***** válasza:
10 hónapos korában ült fel magától,és mászni is akkor kezdett.
2012. jún. 13. 14:45
 7/18 anonim ***** válasza:
7 hónaposan kezdett mászni, rá két héttel ült ki oldalra a négykézlábas pózból. Előtte egy nappal meg felállt.
2012. jún. 13. 14:53
 8/18 anonim ***** válasza:

ne ültesd fel :) majd mászásból fog felülni, illetve kiülni és kell ahhoz a mászás, hogy szépen megerősödjön hozzá a gerince :)

arról nem is beszélve, hogy nincs mi ösztönözze ha megkapja anyától ;)

enyém pont 6 hónapos volt mikor kiült mászásból, előtte pár nappal kezdett el mászni. szerintem korán csinálta, igaz, hogy én nem is ösztönöztem semmi mozgásra, egész nap a földön volt, kénytelen volt menni ha akart valamit :)

hagyd a saját tempójában fejlődni, 10 hónapos koráig bőven ráér felülni, addig pedig nem jó terhelni a gerincét

2012. jún. 13. 14:53
 9/18 anonim ***** válasza:
7 hónaposan ült fel, fekvésből oldalra kitolta magát. 2 nappal később négykézlábra állt, azóta eltelt 2 hét, aktívan próbálkozik a mászással, de még nem sikerül:)
2012. jún. 13. 14:58
 10/18 anonim ***** válasza:
29%
4 hónaposan kezdett kutyázni 4.5 hósan mászott és 5 hósan már ügyesen ült,6 hósan felállt, 9 hósan elindult most 1 éves lesz és nagyon ügyesen sétálunk lent és midnenki sápitozik hogy ilyen kicsi és hogy megy
2012. jún. 13. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!