Mit tehetnék? Adjak megint germicid kúpot?
köszönöm!
kakilni tud, a pukik kínozzák, nagyon tud fájni tőle a hasa. Azért ajánlotta a germicidet, mert fájdalomcsillapító is. tegnapelőtt adtam neki egy felet, kb 20 perc múlva elmúlt a pocifájás. De nem szeretném rászoktatni. Papaverinesből 1 mokkáskanálnyit kap, az kb 1 ml, vagy talán még kevesebb. Adjak többet? Nem lehet belőle gond?
Viburcolt nem igazán merem alkalmazni, félek, hogy felerősíti a tüneteit, mert ugye a homeós dolgoknak meg van ez a jellemzője... Vagy csak én parázom túl?
Amúgy naponta többször masszírozom, pocakmasszázs krémmel, sab simplexet adok neki, ez kicsit javított a helyzeten, meg tornáztatom masszázs közben pihenésképp. Lassan talán kinövi, csak hát amikor úgy ordít, hogy szinte sikogat a fájdalomtól, és ezt órákig, akkor kezd megszakadni a szívem, annyira sajnálom:(
köszönöm szépen!
nos, azt hiszem ha nagyon erősen csikar, akkor valamilyen ételtől lehet, amit ettem, most biztos hogy a borsó a ludas, pedig csak pár falatot ettem. amúgy általában a lábacskáit húzkodja, majd megfeszül, és elölről. általában csitul, ha az alkalomra fektetem, és ha szopizhat valamit. melegítéstől elég ritkán javul, szerintem olyankor csak elnyomja a meleg. masszírozás nem használ, torna csak ritkán megpukiztatja, de jobb nem nagyon lesz tőle...
szóval nem minden esetben erősíti fel a tüneteket?
visszatérve a papaverines oldatra, nekünk azt mondta a doki, hogy csak legvégső esetben adjam a picinek, de akkor megpróbálom napi 3szor 1ml, plussz éjszakára 1,5ml, hátha így segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!