Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert csomosodik be a tapszer?

Miert csomosodik be a tapszer?

Figyelt kérdés
jol felrazom megis csomos,miert?
2012. jún. 12. 14:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
ugy csinaltam elobb,nagy csomok nemmaradtak,de a cumilyuk igyis eltomult tole :( es neked mennyi ido alatt szivja ki a tejet?
2012. jún. 12. 17:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Mekkora a babád és hányas cumiszívókát használtok?
2012. jún. 12. 21:04
 23/26 anonim ***** válasza:
Szegény, Beba H.A.A.R-t használtunk mi is hónapokig, az egy katasztrófa! Nem akarlak elkeseríteni, nagyon jó tápszer egyébként a Beba a bifidusz tartalma miatt, de amint nem létszükséglet, inkább váltsatok! Az én kisfiam 7 hónapos korától már a Humana BabyFit Plust kapja, ami szintén antireflux, bukás elleni tápszer, és sokkal kevésbé csomósodik. A Bebánál én nem találtam megoldást...:(
2012. jún. 12. 22:48
 24/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is AR-es tápszert használok, bár én Novalac-ot! Nekem sose csomósodik! Viszont nehezebben jön az 1 lukún, így a 2-est használom! Nekem nagyon bevált! SEmmi bukás tőle! Pedig volt, h sugárba kijött a kaja! Üdv

2012. jún. 14. 09:31
 25/26 A kérdező kommentje:
mar megtudom oldani hogz nelegzen annyira csomos...2es lyuku cumit haszn. de nagyon nehezen jon at rajta a suru tej
2012. jún. 16. 18:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha úgy látod, nagyon elfárad a pici evés közben, vagy nyűgös, akkor próbálj meg cumisüveget váltani, vagy még nagyobb lyukú (főzelékes) cumit. Csak arra figyelj, hogy ha túl gyorsan jön, az sem jó, mert akkor hirtelen terheli meg a pocakját a tápszer, az is emésztési problémákat okozhat. Mi Avent üveget és variábilis cumit, majd később NUK First Choice üveget és 2-es etető cumit használtunk.
2012. jún. 16. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!