Miert csomosodik be a tapszer?
Figyelt kérdés
jol felrazom megis csomos,miert?2012. jún. 12. 14:07
1/26 anonim válasza:
Szerintem nem elég meleg a víz, így nem tud oldódni.
2/26 anonim válasza:
1. nem elég meleg a víz.
2. ne rázd, hanem villával kavard el. Nálunk ez a 2 jött be együtt, így már nem marad csomós. :)
3/26 A kérdező kommentje:
es ti mennyire meleg vizzel csinaljatok?
2012. jún. 12. 14:13
4/26 Kerria válasza:
Az előírt adag feléig felöntöm meleg vízzel és jól felrázom, majd babavízzel utánatöltök. Nekem így nem csomós (Humana Digest Plus)
5/26 A kérdező kommentje:
es hogyx melegited a vizet?marmint miben...
2012. jún. 12. 14:24
6/26 anonim válasza:
Nekem akkor csomosodott be ha túl meleg volt a viz..volt hogy nem vártam meg hogy lehüljön összeráztam és ugy hűtöttem a cumisüveget ilyenkor mindig csomós maradt..na ezt megjártam egy párszor ezután szoktam át a babavizre és a cumisüveg melegitőre:)
7/26 anonim válasza:
én mikróban melegítem a baba vizet, 150ml-t 45mp, 180ml 1perc! A meleg vízbe teszem a tápit és műanyag kiskanállal kavarom meg!
8/26 anonim válasza:
Pontosan olyan hőmérsékletűre melegítem mikróban a vizet, amit rögtön tudok is adni neki, tehát inkább langyos. Ha túl meleg, akkor is csomósodik, ha hideg, akkor is. (Humana BabyFit Plus). Aztán egy tiszta tápszeres kanál nyelével kavarom össze. A koraszülött osztály nővéreitől "lestem" el a módszert. :)
9/26 anonim válasza:
utolsó vagyok! vagy forralom a sima vizet és lehűtöm megfelelő hőmérsékletűre!
10/26 A kérdező kommentje:
enis mikroban melegitem es langyosra.,.akkor az a gond hogy osszerazom?
2012. jún. 12. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!