Másnak is volt hogy hetekig tartott a fozas miatti nyüglődés?
Figyelt kérdés
8hónapos a kisfiam két alsó foga mar kint van azokkal nem volt gond. De lassan 3.hete hogy minden ejjel fél óránként kel, a cici megnyugtatja de én már kivagyok teljesen. Nappal szinte semmi baja, ha lefoglalom, de van egy nagyobb fiam is vele is lennem kell.. Így még nappal sem tudok aludni. Persze kenegetem meg dörzsölgetem neki,nagyon meg van duzzadva neki felül4 foga olyan mintha botoxot kapott volna a felső ajkába. De pár nap utan mar gyógyszert nem mertem adni īgy csak dologelt meg chamomilla bogyót kap ami így is csak arra jó, hogy visza tudjon aludni. Lehet ezt még egyáltalan a fogara fogni? Ômlik a nyála is meg harap amit ér, na de 3 hetig sehol semmi kibújó fogacska?2012. jún. 11. 22:51
1/4 anonim válasza:
épp a szeparációs szorongás kellős közepében vagytok ha a korát nézzük és a tüneteket is inkább annak tudnám be, persze ettől függetlenül lehet a foga ha azt érzed. de azért olvasgass utána ;)
2/4 Kitti85 válasza:
Szia! Nekem 7.5 hónapos és ma is legalább 6szor kelt este. Cici aztán alvás. Most 5kor nem akart vissza aludni,magamhoz vettem az ágyba,de inkább hasrafordult és nézeget. Most itt ülök az ágyban ő meg az ölemben édesdeden alszik... Az alsó két foga neki is kint van. A felsőnél 3 jön,már kikukucskáltak. Nálunk első baba. Segítséget nem tudok mondani,csak azt hogy én is hasonló cipőben járok!
3/4 anonim válasza:
Nekünk minden fogacska 4-5 hétig jött.
4/4 A kérdező kommentje:
Gndoltam hogy sok jó tanács nincs, ezt túl kell elni sajnos de legalább megnyugtat hogy ez normális dolog. Egyébkent ma attört két fogacska persze nem azok amik ilyenkor sorban következnének:) aludt is aranyom nappal egy csomót! Majd kíváncsi leszek mi lesz éjszaka, de már 8 óta alszik mocorgás nélkül:) de egyébként a szep. szorongas is biztos bejátszik, mert lóg rajtam egész nap mint a kismajom, senki nem veheti fel csak én apa is kicsit. Mozgasfejődes is van rendesen egy héten belül megtanult felülni, térdelni, majd felallni is. Biztos sok is neki ez így együtt. Meg ugye új kajákis jöttek most lehet azokkak se birkózik meg olyan jól. Ja és olvasgattam a babák alvasi fázisairól ott is vannak logikus összefüggések, a fogzással szepa szorongással. Úgy latszik ez a 8. Hónap nagyon "stresszes" időszak egy baba életében:)
2012. jún. 12. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!