Aggódom, hogy 6hetes babóm nem eszik eleget.15perc alatt végez mindkét cicivel. Utánna nyűglődés van a büfikkel?
én mindig azt hittem kevés a tejem, mert ha lefejtem mikor nem evett, csak fele annyi mennyiség jött ki, mint amennyit egy evésre ennie kellett volna. De szopi után elégedett volt, csak ritkán nyűglődött. Akkor meg megkínáltam tápszerrel, volt hogy elfogadta, de csak 20-30 ml evett belőle (3 hetesen).Aztán jött a védőnő megmérte a súlyát, és dupla annyit hízott mint kellett volna.... én meg azt hittem kevés a tej, mert ő is bizony sokszor negyed óra alatt bealudt a cicin...
A doki azt mondta hogy ő sokkal többet kiszív mint amit le tudok fejni, próbáljam meg megkínálni szopás után ha nem nyugszik el tápszerrel, de ha 50-60 ml alatt eszik belőle, akkor nem is kell neki, felesleges erőltetni, mert elég a tej.
Szóval összefoglalva , ha szopi után elalszik, megnyugszik, akkor jóllakott, ne izgulj.
A védőnő méregeti úgyis, és az látszani fog a súlyán ha nem gyarapszik eleget, és akkor majd kipótolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!