Hogy lehetek ilyen hülye? Segítsen valaki. :-[
Tegnap este fájt a kisfiam pocija, és fogalmam sem volt, mitől, hisz semmi olyat nem ettem, amit addig nem. Ma elkezdtem enni a kukoricás pufit (kukó) és rájöttem, hogy tegnap is ezt ettem, és biztos ez puffasztotta fel. De mire ez eszembejutott, megettem a maradékot (fél zacskó) Mit tehetnék? Most megint ártok majd a babámnak ha szopizik. :-((( Tanácstalan vagyok, kiszedni magamból már nem tudom ugye.. :-(
3 és fél hetes egyébként.
Nem biztos, hogy a kukótól van, ha igen, akkor adj neki szopi előtt Infacolt, vagy Espumisant, talán segít neki a "gázos ügyekben".
Lányomnál egyébként kb ilyenkor kezdődött a hasfájós korszak és 3 hónapig ki is tartott.
Ismerősöm, ha kukoricás zsemlét eszik, akkor érzi mag a babája, így elképzelhető, hogy ez fájdította meg a baba pocakját, de abban igaza van az első kommentelőnek, hogy lehet akkor is hasfájása lett volna, mert most kezdődik nála.
Egyébként meg nem vagy hülye! Majd kitapasztalod melyik kajára hogy reagál a babó, és ne feledd ő is változik, tehát lehet amit eddig ettél az eddig jó volt, de lehet lesz olyan is amire érzékenyebben fog reagálni!
Nyugi, ez nem a te hibád, a babák ilyen kis érzékenyek! :)
Nem direkt csináltad, majd kitapasztalod! Nem vagy hülye!
Masszírozás, cseresznyemagpárna, infacol, espumisan, el fog múlni. Mennyi kaja lesz még, ami okozhat hasfájást. Próbáld elkerülni őket, de ne ostorozd magad, minden rendben lesz!
egyáltalán nem biztos, hogy amiatt van. ekkora korban jelentkezik általában és 3 hónapos korig tart a hasfájós időszak a legtöbb babánál. a fejed tetejére is állhatsz, éhen is halhatsz, akkor is fájhat a baba pocakja :(
sajnos ez egy ilyen korszak
1. vagyok
Lassan be fog állni a szopi rendszer, türelem. :)
Nálunk 6 hetes volt kb, mikor nappal 3-3,5 óránként szopizott, éjjel meg egyszer úgy hajnali 3 és 4 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!