Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehetek ilyen hülye?...

Hogy lehetek ilyen hülye? Segítsen valaki. :-[

Figyelt kérdés

Tegnap este fájt a kisfiam pocija, és fogalmam sem volt, mitől, hisz semmi olyat nem ettem, amit addig nem. Ma elkezdtem enni a kukoricás pufit (kukó) és rájöttem, hogy tegnap is ezt ettem, és biztos ez puffasztotta fel. De mire ez eszembejutott, megettem a maradékot (fél zacskó) Mit tehetnék? Most megint ártok majd a babámnak ha szopizik. :-((( Tanácstalan vagyok, kiszedni magamból már nem tudom ugye.. :-(

3 és fél hetes egyébként.

2012. jún. 11. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a kukótól van, ha igen, akkor adj neki szopi előtt Infacolt, vagy Espumisant, talán segít neki a "gázos ügyekben".

Lányomnál egyébként kb ilyenkor kezdődött a hasfájós korszak és 3 hónapig ki is tartott.

2012. jún. 11. 08:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Infacolt adtam neki most evés előtt, remélem nem lesz baja így :S
2012. jún. 11. 08:40
 3/11 Kerria ***** válasza:

Ismerősöm, ha kukoricás zsemlét eszik, akkor érzi mag a babája, így elképzelhető, hogy ez fájdította meg a baba pocakját, de abban igaza van az első kommentelőnek, hogy lehet akkor is hasfájása lett volna, mert most kezdődik nála.

Egyébként meg nem vagy hülye! Majd kitapasztalod melyik kajára hogy reagál a babó, és ne feledd ő is változik, tehát lehet amit eddig ettél az eddig jó volt, de lehet lesz olyan is amire érzékenyebben fog reagálni!

Nyugi, ez nem a te hibád, a babák ilyen kis érzékenyek! :)

2012. jún. 11. 08:46
 4/11 kíváncsicska ***** válasza:
Nekem nem vált be az Infacol rosszabb lett a helyzet jobban sírt tőle.Nekünk csak az Espumisan vált be.De lehet csak simán hasfájós a babód és nem kell hozzá semmit tenned.Elmúlik előbb utób csak azt az időt nehéz kivárni (sajna tapasztalatból tudom), mert olyan nehéz elviselni,hogy nem tudsz segíteni a babádon
2012. jún. 11. 09:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem direkt csináltad, majd kitapasztalod! Nem vagy hülye!

Masszírozás, cseresznyemagpárna, infacol, espumisan, el fog múlni. Mennyi kaja lesz még, ami okozhat hasfájást. Próbáld elkerülni őket, de ne ostorozd magad, minden rendben lesz!

2012. jún. 11. 09:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy a hasa fáj, de ha igen, akkor sem biztos, hogy a kukoricás pufitól. Lehet hogy a Te babád is "hasfájós" lesz, ami inkább egy nyugtalan időszakot jelent, de hogy ennek a hasfájáshoz köze van-e arra semmi bizonyíték nincs. Azt meg pláne senki nem fogja tudni, hogy az általad elfogyasztott ételektől van-e esetleg. Inkább ne agyalj és aggodalmaskodj, mert ha már egy ilyen dolog ekkora pánikot vált ki belőled mi lesz később. A babáknak egy dologra van szükségük leginkább: nyugodt és kiegyensúlyozott anyára és sok-sok szeretetre ami biztonságérzetet ad neki. Mindezt tapasztalatból mondom. Az én babám is úgy tűnt mint aki fel van puffadva, hatalmasakat rotyogtatott, húzogatta a lábát is, de akkor is amikor épp jó kedve volt. Én nem láttam semmi összefüggést. Viszont amikor nyugtalan voltam, a babám vígasztalhatatlan sírásba kezdett ami egész nap kitartott.
2012. jún. 11. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaj ne okold magad. nekem az volt a koncepcióm hogy én igenis megkosotolok mindent, akkor derül csak ki hogy okoz-e valamit neki (na jó alkoholt azért nem ittam :)), Szerencsére csak a 100%os narancslé nem jött be neki. A barátnőm semmin olyan nem evett amire azt mondják hogy árthat a babának, a végén már csak húslevesen élt szinte. Szerintem ez se jó. Kitapasztalod hogy mit ne egyél, azt kerülöd.
2012. jún. 11. 09:49
 8/11 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem biztos, hogy amiatt van. ekkora korban jelentkezik általában és 3 hónapos korig tart a hasfájós időszak a legtöbb babánál. a fejed tetejére is állhatsz, éhen is halhatsz, akkor is fájhat a baba pocakja :(

sajnos ez egy ilyen korszak

2012. jún. 11. 11:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Nappal 2 óránként eszik, éjszaka meg kibír 4 órát is, de lehet, hogy nem elég a tejem sem, pedig sokszor még folyik is. Van amikor 2 mellemből eszik, aztán meg kibukja.. Nem tudom, elég kezdő vagyok még, 1. babám.
2012. jún. 11. 11:31
 10/11 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Lassan be fog állni a szopi rendszer, türelem. :)

Nálunk 6 hetes volt kb, mikor nappal 3-3,5 óránként szopizott, éjjel meg egyszer úgy hajnali 3 és 4 között.

2012. jún. 11. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!