1 éves babámnál kimaradt a mászás, ezért nagyon ügyetlenül esik. Mivel segítsem mozgását?
Nem ismerem a Dévényi tornát, csak annyit tudok róla, hogy nem olcsó mulatság, de azt tudom, hogy az ilyen fejlesztő tornák nem hoznak azonnali eredményt, és hát ti nem sokáig jártatok.
Nekünk pl azt mondták a tanácsadóban, hogy a már említett alapozó kezelést 2 éven át napi rendszerességgel kell csinálnia a lánykámnak, hogy eredményes legyen.Viszont ez ingyenes és ha megtanulom a gyakorlatokat, én otthon is csináltathatom vele és emellett járunk majd a szakemberhez is.
én kérdeztem a kúszást, ülést, állást.
viszont akkor nem írnék tornákat hanem azt javasolnám, hogy minél előbb keress egy tornászt. nem kell dévény, lehet az katona, tsmt, hrg...
legjobb lenne ha jelentkeznél a korai fejlesztő központban és onnan küldenének a nektek legmegfelelőbb tornára! igaz ott most pont nyáriszünet kezdődik jövőhéten és megmondom őszintén, nem kéne várnod szeptemberig mert amit leírtál az sajnos gondra utal, persze ezt látatlanban nem lehet kimondani :(
lehet az izmával van gond, de az is lehet, hogy oxigénhiányosan született?
az a baj, hogy ha ezt így ráhagyod akkor az agya nem biztos, hogy megfelelően fog fejlődni. ezek a mozgások indítják be az agyat és hiába ülteted fel, állítod fel és tartja magát, az agyat ez nem indítja fel. de a kúszás, mászás, forgás nagyon nagyon fontos.
ha az izmával van gond akkor a dévény azért lenne jó mert az nem torna hanem az izmot stimulálja és ha nagyobb gond van akkor tényleg nem elég pár hónap :(
mondjuk pont abban az időben jártatok amikor nincs látszata, inkább 6 hónapos korától kellett volna.
mindegy, nem akarok okoskodni, se rád ijeszteni, de minél előbb vidd orvoshoz. akár neurológushoz, ő is nagyon sokat tudna segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!