Akiknel a lakasban le van csempezve a padlo engedik rajta maszni a babat? Nem feltek, hogy beuti a fejet?
Persze, ha nem itt üti be, akkor majd máshol, nem? Ha padlószőnyeg van és beüti az is kemény és koppan nem? Később ha kint leszel vele a beton is kemény lesz... Vagy amíg nem megy önállóan stabilan nem viszed ki és nem teszed le??
lesz még hajjaj mennyi esés és koppanás.
Persze hogy mászhat rajta!
Nálunk a konyha előtér étkező járólap, a nappali padlószőnyeg. Ha megcsúszott a járólap ön csak koppant, de a szőnyeg lehorzsolta a fejét "megégette" csúnyán be is varrasodott. Jobb a járólap.
én a konyhában egy ideig nem hagytam bemenni.
6 hónaposan már mászott, olyan 7 hónapos koráig tudtam elkeríteni a konyhát, utána már állt és simán átmászta az akadályt.
de utólag persze rájöttem, hogy hülyeség volt próbálkozni, beütötte 2x-3x, majd onnantól vigyázott.
1 éves meg tényleg nem kisbaba, nem tilthatod meg, hogy oda másszon ahova akar, gondolj bele, pár nap-hét és járni fog, akkor még nagyobbat fog esni, most kéne megtanulnia hol kell vigyáznia, nem akkor mikor már tényleg veszélyes!
Nálunk a padlófűtés miatt mindenhol kövezve van a ház, én hagytam mászni, jönni-menni. Persze volt néhány koppanás, de talán ennek köszönhető, hogy elég óvatos lett a kisasszony. Persze még ez sem tartja vissza attól, hogy akár az ablakpárkányra is felmásszon..
Természetesen féltem én is , de ha nem hagyom őt mászkálni, sosem fogja megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!