Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az normális ha 8 hónapos (1,5...

Az normális ha 8 hónapos (1,5 hét múlva lesz 8 hónapos) babám " még csak" gurul (hasról, hanyatt és vissza)?

Figyelt kérdés

6 hónapos kora óta begurulja az egész lakást, már próbálja felhúzni a térdét a kezével is szépen tartja magát, de a kettő együtt még nem megy, így kúszni sem nagyon tud még, bár próbálkozik. Mondjuk elég nagy a súlya (8,5 kg lehet most).

Kinek mennyi idős korában kezdett forgásból kúszni a babája?

2012. máj. 16. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
ÓÓ nagyon édi lehet,hogy gurulva közlekedik.:)))Más babák meg fenéken csúsznak!Ne aggódj,lehet csak lustácska!Nekem ez volt az első gondolatom.Ha próbálkozik hidd el nemsokára rájön,hogy tudja össze hangolni a kettőt.Nekem is így kezdte a babám.Kb 6 hónapos kora óta mászik.Egyébként a babámmal egy idős másik kisfiú is elmúlt 8 hónapos mikor elkezdett mászni.Ne aggódj teljesen babafüggő ki mikor hogyan csinál ezt,azt.
2012. máj. 16. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha már próbálkozik a kúszással, akkor fog kúszni. Ás ha kúszni fog, akkor utána biztosan mászni is. (Azért ha 9 hós koráig se kezdene kúszni, akkor vidd el orvoshoz, biztos, ami biztos.)
2012. máj. 16. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen nekem is csak ezt csinálta.9 hónaposan kúszott,11 hónaposan mászott,felállt,és kapaszkodva lépegetett.
2012. máj. 16. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
A lanyom is igy közlekedett 8 honapos koráig. Aztán felult, és felállt, kapaszkodva lepegetett, és csak utana mászott. Aztán 10,5 honaposan indult el. Szoval a kuszas az kimaradt.
2012. máj. 16. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!