Kisfiam 4 hónapos.1-2 napja azt csinálja, hogy hanyatt fekvésből felnyomja magát hídba és közben nyőg. Nektek csinál hasonlókat a babátok? Ez normális? Vagy esetleg fáj vmije?
Háziorvossal konzultálj mindenképp. Lehet, hogy neurológussal meg kell nézetni.
Nekem egyébként a hasfájás ugrott be először, de az előrefelé szokott feszíteni :S
Szia!
Nekem is csinalja a fiam, felnyomkodja magat, aztan tekeredik oldalra, majd visszahuppan. Es kezdi elolrol. Egyetertek az elottem szoloval, ez teljesen rendben van, csak probalgatja magat.
A 21:06-ostol szeretnem megkerdezni, hogy milyen fertozesrol volt szo? Ha lehet, nem irnal, kerlek, priviben?
Koszonom!
21:15-ös vagyok és a 21:20-ashoz:
Ciki? Az én lányom ma is hisztizett egy jó másfél-két órát!!! Visít, üvölt, sikítozik, de könnye egy szál sincs! Ha beszaladok a szobába, a szemembe röhög (ill vigyorog, de olyan huncutul)! Pedig nem is volt felkapdosva... :(
Bocs az off-ért!
21.20as vagyok. Nálunk is jobban akkor megy ez amikor már pirosak a szemei olyan álmos,de aludni nem akar v. nem tud. Akkor balhé van! Ha felveszed még mondja a magáét egy darabig,aztán abba hagyja. Akaratos egy gyerkőc... :/ Pedig ő sem volt felkapkodva. A sírás típusától teszem függővé mikor veszem fel.
Csak azt nem tudom,hogy ha ennyi idősen ennyire az,mi lesz később!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!