Én nagyon csodálkozom. Látatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye????Jó vagy sem???
[link] network.hu/video/pancsizas/babauszas_gumival
2009. júl. 3. 12:19
11/21 anonim válasza:
Persze, hogy nem látszik az arcán, hogy élvezné. A ti babátok arcán mit láttatok 43 naposan? Én leginkább azt, hogy van, de ilyen pici korban még érzelmeket nem fejeznek ki.
Belinkelem én is:
12:26-as
12/21 A kérdező kommentje:
KÖSZI!!
nem tudom miért nem sikerült.
2009. júl. 3. 12:29
13/21 anonim válasza:
Hát ez nem az én világom! Biztos nem próbálnám ki a gyerekemen!
14/21 anonim válasza:
nekem nem jött be. tuti nem tettem volna bele a fiamat. minek vannak benne a játékok??? szerencsétlen nem is látja... meg a kezei is csak lógtak... meg hát h a nyakán van... szóval nekem fura...:)
15/21 anonim válasza:
Én nem látom, h a baba ellenére lenne, igaz vannak nagyon nyugis babák is, akikkel sokmindent meg lehet csinálni.
Igaz, azt sem látom, h nagyon élvezné. Elvan.
Viszont valóban nagyon bizarr látvány,én sem adnám a gyerekemre. A keletiek mindig is furák voltak....
16/21 anonim válasza:
Milyen szülők ezek???????kisbaba egyáltalán nem élvezi ők meg nagyokat kuncognak rajta!
17/21 anonim válasza:
12:40, ez egy teljesen más kultúra.
18/21 anonim válasza:
Tényleg elég fura ,hogy a nyakán van a gumi. Gondolom ha annyira nem élvezné ,orditana az a szegény gyerek. Mindenesetre én nem raknám a babám bele. Beleültethetős gumit vettünk neki.
19/21 anonim válasza:
Én sem raknám bele a fiam. Elég bizarr...
20/21 anonim válasza:
Hát én sem teném így bele a fiamat,de lehetséges,hogy ez feléjük természetes.Hm...Bár a babán semmi kifejezés se pozítiv se negatív értelemben.Nyugis baba lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!