27 hetes 4D milyennek látátok a babátokat?
Figyelt kérdés
15 hetesen voltam elöször 4D-n, igaz, hogy nekem akkor is álomszépnek tünt a baba de még akkor kis csontos volt: Holnap megyek ismét és érdeklődnék nektek milyen volt a babátok. Látszanak már az arcvonásai? Ha tudto képet feltölteni szivesen megnézném.2010. nov. 4. 08:00
1/4 anonim válasza:
mi 28 hetesen voltunk 4D-n.
szép kis pofija volt, nem pufi, de már nem is az a kis csontos.
hasonlított, így utólag a azületéskori pofijához.
szerintem érdemes!
2/4 anonim válasza:
27 hetesen már nagyon babásak! Én is akkor voltam, és nagyon szépen látszott minden.Gyönyörű kis pofija volt már akkor.Sajnos nagyon össze volt gömbölyödve, a lábai a homlokánál, és a könyökével is takarta magát, szinte végig, bármit is csináltunk.De nekem így is óriási élmény volt, soha nem felejtem el.Képet is akartam felrakni, de valamiért most nem sikerül.
3/4 kisnita válasza:
Mi 24 hetesen voltunk, ugyan olyan volt mint mikor megszületett :)
Nagyon nagy élmény!!!
4/4 anonim válasza:
Én 25 hetesen voltam, és nagyon édes volt, látszott mindene és hasonlít is magára. Annyi, hogy pufibb volt mikor megszületett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!