Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes 4D milyennek látátok...

27 hetes 4D milyennek látátok a babátokat?

Figyelt kérdés
15 hetesen voltam elöször 4D-n, igaz, hogy nekem akkor is álomszépnek tünt a baba de még akkor kis csontos volt: Holnap megyek ismét és érdeklődnék nektek milyen volt a babátok. Látszanak már az arcvonásai? Ha tudto képet feltölteni szivesen megnézném.
2010. nov. 4. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:

mi 28 hetesen voltunk 4D-n.

szép kis pofija volt, nem pufi, de már nem is az a kis csontos.

hasonlított, így utólag a azületéskori pofijához.

szerintem érdemes!

2010. nov. 4. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
27 hetesen már nagyon babásak! Én is akkor voltam, és nagyon szépen látszott minden.Gyönyörű kis pofija volt már akkor.Sajnos nagyon össze volt gömbölyödve, a lábai a homlokánál, és a könyökével is takarta magát, szinte végig, bármit is csináltunk.De nekem így is óriási élmény volt, soha nem felejtem el.Képet is akartam felrakni, de valamiért most nem sikerül.
2010. nov. 4. 08:57
 3/4 kisnita ***** válasza:

Mi 24 hetesen voltunk, ugyan olyan volt mint mikor megszületett :)

Nagyon nagy élmény!!!

2010. nov. 4. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 25 hetesen voltam, és nagyon édes volt, látszott mindene és hasonlít is magára. Annyi, hogy pufibb volt mikor megszületett. :)

[link]

2010. nov. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!