Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyennek látátok 16 hetes 4D...

Milyennek látátok 16 hetes 4D a babátokat?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 07:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hú ez engem is érdekel, mi is 16 hetesen mennénk először 4D-re:)

Felvételeket már láttam neten de saját tapasztalat is érdekelne:)

2010. aug. 4. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi 24 és 28 hetesen voltunk 4 D-n, 24-től ajánlott, mert akkor már teljesen babaformája van és még egészben ráfér a képernyőre :)

Nagyon nagy élmény, 16 hetesen még kis ufót fogsz látni, szerintem várjatok még pár hetet!

2010. aug. 4. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kis csontos ufó :) De legalább teljesen belefér a képernyőbe. Amúgy babaforma, keze lába arca teste mindene jól látszik, csak még nagyon pici és sovány.

Mindkét terhességemnél voltam ilyentájban.

2010. aug. 4. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó válaszoló! Nálatok meg tudták a baba nemét mondani a 16 hetes 4d-n?
2010. aug. 4. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

8,29

-elsőnél nem, mert ő dugdosta magát (de ő végig, a szülőszobán derült ki, hogy lány)

-most a másodiknál kiderült, elég egyértelmű volt már 16 hetesen, hogy kislány

2010. aug. 4. 08:37
 6/7 nini24 ***** válasza:

Mi is voltunk 16 hetesen meg 26 hetesen :) a 16hetesen tényleg kis UFO baba, de nagyon megnyugtató látni, hogy mindene megvan, integet ezerrel, csak hát tényleg olyan mint egy kis vékony játékbaba:) ettől függetlenül nagyon nagy élmény volt! :) de ha rám hallgattok, a 18. héten mentek, mert akkor egybe lehet kötni egy genetikai áttekintéssel. engem szó szerint leszúrt a dokinő, akihez mentünk, hogy miért nem tudtam még várni 2-3 hetet, és akkor meglett volna a genetikai rész is. Mondtam neki, ezzel ne foglalkozzon, csak Uh-zzon. :) De utólag belegondolva igaza volt :) És a 18. héten már szinte teljesen tutira meg lehet mondani a nemét, ha mutatja magát. Nekem már itt, a 15-16. héten is mondták, hogy úgy néz ki kislány, de nem mondta tutira. Azóta már nagyon tuti, mert a 26. hetin nagyon szemérmetlen volt a kicsi lányunk :)))) Szóval szerintem várj 2 hetet, és te is nyugodtabb leszel, ha genetikai szempontból is többen látják, és főleg, hogy 4Dvel :))

További jó pocakosodást!

33 hetes kismami :)

2010. aug. 4. 10:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Először 19 hetesen voltam 4D-n. Nagyon jó felvételt és képet sikerült róla csinálni, hasonlít az apukájára. Ekkor tudtuk meg, hogy fiunk lesz. Ezután 27 hetesen voltam, igazi szép kis babapofi lett belőle, sokat hízott. De itt már egyikünkre sem hasonlít.
2010. aug. 4. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!