Milyennek látátok 16 hetes 4D a babátokat?
Hú ez engem is érdekel, mi is 16 hetesen mennénk először 4D-re:)
Felvételeket már láttam neten de saját tapasztalat is érdekelne:)
Szia!
Mi 24 és 28 hetesen voltunk 4 D-n, 24-től ajánlott, mert akkor már teljesen babaformája van és még egészben ráfér a képernyőre :)
Nagyon nagy élmény, 16 hetesen még kis ufót fogsz látni, szerintem várjatok még pár hetet!
Kis csontos ufó :) De legalább teljesen belefér a képernyőbe. Amúgy babaforma, keze lába arca teste mindene jól látszik, csak még nagyon pici és sovány.
Mindkét terhességemnél voltam ilyentájban.
8,29
-elsőnél nem, mert ő dugdosta magát (de ő végig, a szülőszobán derült ki, hogy lány)
-most a másodiknál kiderült, elég egyértelmű volt már 16 hetesen, hogy kislány
Mi is voltunk 16 hetesen meg 26 hetesen :) a 16hetesen tényleg kis UFO baba, de nagyon megnyugtató látni, hogy mindene megvan, integet ezerrel, csak hát tényleg olyan mint egy kis vékony játékbaba:) ettől függetlenül nagyon nagy élmény volt! :) de ha rám hallgattok, a 18. héten mentek, mert akkor egybe lehet kötni egy genetikai áttekintéssel. engem szó szerint leszúrt a dokinő, akihez mentünk, hogy miért nem tudtam még várni 2-3 hetet, és akkor meglett volna a genetikai rész is. Mondtam neki, ezzel ne foglalkozzon, csak Uh-zzon. :) De utólag belegondolva igaza volt :) És a 18. héten már szinte teljesen tutira meg lehet mondani a nemét, ha mutatja magát. Nekem már itt, a 15-16. héten is mondták, hogy úgy néz ki kislány, de nem mondta tutira. Azóta már nagyon tuti, mert a 26. hetin nagyon szemérmetlen volt a kicsi lányunk :)))) Szóval szerintem várj 2 hetet, és te is nyugodtabb leszel, ha genetikai szempontból is többen látják, és főleg, hogy 4Dvel :))
További jó pocakosodást!
33 hetes kismami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!