Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebben az esetben én voltam a...

Ebben az esetben én voltam a hibás? Éttermi "vita"

Figyelt kérdés

Elmentem a legjobb barátnőimmel ebédelni,mint minden nap.Beszélgettünk és egy kicsit zavart,hogy a mellettünk lévő asztalnál a babakocsiban sírt egy kisbaba.Úgy voltam vele,hogy mindjárt abbahagyja,az anyukája megnyugtatja.Hát nem így lett,odaadott neki egy cumit a nő és folytatta az evést.Láttam a többi vendégen is,hogy zavarja őket a dolog,mert egyre többször néztek oda.

Kaptam egy elég fontos hívást,de a hívó féllel alig tudtam beszélni,mert a gyereksírástól nem sok mindent hallott.

Ezután kulturáltan megkértem a nőt,hogy vigasztalja meg a kisbabáját,mert néhány embert zavar a több,mint negyedórája tartó folyamatos gyereksírás.

Erre közölte velem,hogy törődjek a magam dolgával,majd ha szülök egy gyereket,akkor azt úgy nevelem,ahogy akarom,de ne merjem neki megmondani,hogy mit csináljon,mert rám borítja az asztalt és ő senkit nem lát rajtam kívül,akit zavarna,hogy a babája nyöszörög(nem baj,hogy a babának már vörös volt a feje a sírástól...).

Oké,hogy ő hozzá van szokva a síráshoz és őt ez nem zavarja,de más nem azért megy étterembe,hogy a sírást hallgassa.

Szerintetek jogosan szóltam vagy hagynom kellett volna?

Már kezdem úgy gondolni,hogy talán igaza volt,neki is kijár egy kis szórakozás,de azért csinálhatott volna valamit szegény babával.

2012. jún. 9. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazad volt. Anyuka meg bunkó volt. Én sem örülnék, ha elmennék étterembe, hogy kikapcsolódjak, fizetnék a kajáért, és azt kéne hallgatom, hogy üvölt más gyereke....
2012. jún. 11. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

"Teljesen igazad volt. Kicsi gyerekkel nem is kéne étterembe járni. Nyilván jár neki is a szórakozás, de ne a gyerekkel mennyen étteremben, mert nem oda való."

Szerintem nyugodtan meNJen étterembe bárki kisgyerekkel. Miért ne lenne odavaló, más országokban - főleg a déliek - mennek mindenhová a csimotával. Jól szórakozik az egész család. Azért, mert valaki szül, nem kell elvonulnia a világtól és bezárkóznia.

Az viszont igaz, hogy megfelelő módon kell viselkedni, tehát bunkóság hagyni, hogy üvöltsön a gyerek mások füle mellett és a pihenését és szórakozását elrontsa.

2012. jún. 23. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!