Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bolti bébikaját le lehet...

Bolti bébikaját le lehet fagyasztani és később odadadni a babának, amikor már elvileg a lejárati időn túl van? Krumpli vegyeszöldségekkel marhahússal és zöldfűszerekkel!

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 09:10
 1/9 A kérdező kommentje:
Természetesen műanyag tálkában raknám el!
2012. jún. 8. 09:11
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Én nem tenném, a krumplit amúgy sem jó fagyasztani.
2012. jún. 8. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Krumplis ételeket nem jó fagyasztani..nagyon rossz ízű lesz. Hogy másfajta bébiételt lehet e fagyasztani azt nem tudom. De engem is érdekel, mert lassan aktuális lesz számomra is.

szép napot:)

2012. jún. 8. 10:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Ugye sok helyen hallani, hogy ha főz az ember a babának, akkor nyugodtan le lehet fagyasztani, pl a főzeléket. Na oké, de hát a babának a főzeléket is krumplival sűrítjük a babáknak!
2012. jún. 8. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én gyümölcsöt tettem már fagyasztóban, most pulyka-barack van bent. Nem látok semmi különbséget közte. A krumplit még nem néztem meg, de "felnőtt"krumplit is fagyasztottam már le, megettük semmi baja nem volt.
2012. jún. 8. 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én fagyasztottam már le, olvasztás után majdnem fel kell forralni, akkor újra összeáll az eredeti halmazálloapotára és a krumpli is olyan lesz mint volt.

Azért mondják, hogy krumplit nem lehet fagyasztani, mert olvasztás után pépes lesz és kifagy belőle a víz egy része.

Most amúgy is pépes az étel, mindegy, hogy milyen az állaga, az íze nem fog változni.

2012. jún. 8. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, felesleges átrakni műanyag tálba. Az bébiételes üveg nem fog szétfagyni. Én abban fagyasztottam le a pépesített gyümölcsöket, a lefejt tejet és a főzelékeket is. Soha, semmi nem fagyott szét!
2012. jún. 8. 10:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont most ette meg a fagyasztóból kivett ebédjét a kislányom (saláta-cukkini-krumpli-köles). Az íze nem változott, megforraltam (így az állaga is visszaállt olyanra mint volt). Bár ez nem üveges kaja volt hanem én főztem, de feljavítva üvegeset is fagyasztottam csak azt még nem vettük ki a fagyasztóból felhasználni tehát erről még nem tudok nyilatkozni.
2012. jún. 8. 11:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor bátran le merem fagyasztani:-)
2012. jún. 8. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!