Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elmentek pl. étterembe,...

Ha elmentek pl. étterembe, letesztek a foldre 10hónap körüli babát, hogy mászkálhasson négykézláb?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 21:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Nem vinnék egy 10 hónapost étterembe, mert nem fog annyi ideig nyugodtan lenni amíg kijön az étel, megeszitek. De ha mennék, akkor sem raknám le azért, amit már leírtak előttem.
2012. jún. 7. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem semmi baj az étteremmel,a 7 hónapos kisfiam is elvittük,mikor a szüleimmel elmentünk az étterembe a szülinapomon,csöndben volt aranyos volt,nem volt semmi gond.Viszont nem tenném le a földre egyátalán,ha tudna járni leraknám és sétálnék vele,13 hónapos kisfiam 2 hónapja jár,mindenhol leteszem,hogy sétálhasson.
2012. jún. 7. 22:01
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
Most az olyanokat miért kell lepontozni akik elmennek babával étterembe???? Nem értelek basszus titeket!
2012. jún. 7. 22:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Mi voltunk tobbszor etteremben ilyen korban,,de nem raktam le, semmikepp sem! Elvolt az etetoszekben egy darabig, mindig vittem hippet, jatekokat, ha nagyon unta magat, akkor babakocsi es setaltunk vele felvaltva.
2012. jún. 7. 23:39
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
Étterembe se vinnék ekkora gyereket, de a földre tuti nem raknám le, nem is értem hogy jutott ilyen a férjed eszébe.
2012. jún. 8. 00:57
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi a héten voltunk vendéglőben 11 hónapos kisfiúval. Kaptunk etetőszéket, ebédelt velünk (én etettem) közben ettem én is. Amikor ki akart már jönni, akkor kivettem, sétáltam vele, amikor az apukája végzett akkor leváltott, aztán anyósom hoztavitte. Soha nem tenném le.
2012. jún. 8. 06:52
 17/21 anonim ***** válasza:

Mi mindenféle életkorú babával voltunk már étteremben - szerintem nem kell besavanyodni otthon attól, hogy gyereke van az embernek, hanem ügyesen meg kell oldani.

Az etetőszékben, ha vittünk játékokat, elég sokáig jól elvoltak a gyerekeink, amúgy meg igyekeztünk olyan helyre menni (főleg amikor már nagyobbacskák voltak, szaladgálni akartak stb.) hogy legyen játszósarok. A legjobb az volt, amikor az egyik szállodában üvegfalú játszószoba volt, ahová bemehettek a gyerekek, mi a közvetlenül mellette lévő asztalnál ültünk, rájuk láttunk, ők jól elvoltak és mi is nyugiban kajáltunk. :-)

Le nem tennék sem 10 hónapost, de még nagyobbat sem, aki járkál, szaladozik, mert véletlenül felbukik benne a pincér és ráborít valami forrót, vagy egy vendég nem veszi észre és hirtelen hátratolja a székét, feldönti, kezére lép stb. - ezt nem kockáztatnám. Na meg étterembe mások is azért járnak, hogy szórakozzanak, vagyis nem kötelességük az én gyerekemre figyelni, jó képet vágni hozzá.

2012. jún. 8. 07:20
 18/21 anonim ***** válasza:
mindig visszük magunkkal a babánkat,11 hónapos.én sem tenném le,nem a kosz miatt,ha nem lehet mást zavarna.egyébként ő is mindig tök jól elvan.az utolsó fél órában kell kivenni az etetőszékből,de akkor is csak az ölembe jön,de ő kifejezetten szeret éttermezni.:)
2012. jún. 8. 08:23
 19/21 anonim ***** válasza:
bocs:hanem
2012. jún. 8. 08:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem teszem le soha (bár még 7 hós, de már ezerrel kavar). Babakocsiból nézelődik, etetőszékben játszik, felváltva kivesszük, sétálunk, megetetjük Őt is, a pincérek körülrajongják és hipp-hopp már meg is ebédeltünk:)

Ja és lehet utálni, hogy nem ülünk otthon 24/7-ben.

2012. jún. 8. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!