Ha elmentek pl. étterembe, letesztek a foldre 10hónap körüli babát, hogy mászkálhasson négykézláb?
Étterembe? Kizárt.
A többi vendégnek és felszolgálóknak nem faladata, hogy figyeljenek egy ilyen csöppségre.
Másrészt ne nyalja már föl a földet a koszos cipők után, miközben én nyugodtan eszegetek.
Nekem még nincs meg a babám.De én biztos nem tenném le.Mindenki ott járkál és tiszta baci minden.Jobb helyeken van etetőszék a babáknak.Én ilyen helyre mennék.:)
18hkm
Nem, ha nem figyelnek rálépnek a kezére, átesnek rajta.
Komoly sérüléseket összeszedhet a kicsi. Etetőszékbe be. Ha nem bírja, akkor ha van kerthelység, kivinni ölben sétálgatni, ha nem... az már nehezebb.
10hónapos pici már nagyon tudja, látványosan unni a felnőttek dolgát(éktelen sírás, dobálás) nem tenném ki magam ennek, sem a kicsit, sem a többi vendéget.
Ok, köszi a válaszokat!
Most voltunk étteremben, nagyon jól elvolt a fiam az etetőszékben is, de a férjem le akarta tenni a földre, én meg persze nem akartam.
Csak azért kérdeztem meg mások véleményét, hogy tudjam, én vagyok túl aggodalmas vagy a férjem túl laza.
én aztán nagyon laza anya vagyok ilyen szempontból, a babám 6 hónapos korától 1 éves koráig végig mászta fél budapestet, szinte mindenhol letettem, de étterembe nem tenném le, igazad van :)
beletenyerel egy üvegszilánkba vagy a pincér nem veszi észre és ráborítja a forró levest... nem, ez tényleg veszélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!