Angliai anyukák, mennyi munkaviszony után adhatjuk be a támogatások iránti kérelmünket, ha most kezd dolgozni a párom?
Szia.A Child/Working tax credit eves jovedelmen alapszik.Housing Benefit "tulajdon" es fizetes alapu.Ha van hazatok akar M.o.-on az osszeg 0.Menjetek be a heyi onkormanyzathoz ok pontosabbat mondanak.Nem tudom pontosan a korulmenyeket.
Amit tuti kaphatsz az a Child Benefit heti 20.30.
hanyadik hetben vagy? Babat varsz vagy nagyobb gyermeked van?
hogyha babat varsz 26 het munkaviszony kell, hogy kapd a maternity-t, amit 39 hetig kapod. Ha megvan a baba, igenyelheted a child taxot, housing benefitet, child benefitet stb.
utolso vagyok- rosszul fogalmaztam, nem azert nem fogjatok megkapni a tobbi tamogatast mert meg otthon eltek, hanem mert a parod meg csak most kezd majd el dolgozni
igazabol itt kint nincs semmitek, nem dolgoztatok meg, nem eltetek itt, egyszoval semmi
Szia. Utolso voltam. Szerintem mindenkepp inkabb a gyedet otthon, mint itt azt a keveset.
Egyebkent sok sikert kivanok nektek a kikoltozeshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!