Aranyereres anyukák? Ez vajon aranyér lehet?
Azt vettem észre,hogy kb 2 napja valószínűleg kijött az aranyerem. Kis dudort érzek,ami eddig nem volt ott. Nem fáj,szerencsére,csak néha iszonyatosan viszket a fenekem. Kb másfél hete kezdődött a viszketés,de akkor még nem volt ott semmi.
19 hós babám van,még szopizik. Tudtok
valamit ajánlani erre vagy majd magától
visszamegy? Mit csináljak,orvoshoz kell
mennem? Egyáltalán ez aranyér? Nem emlékszem,hogy erőlködtem volna,mozgok eleget, iszok folyadékot. Szülés után nem volt. Most mitől lehet?
Tök ciki ez az egész.
Csak akkor kell "nyomkodni", ha kijön a zárógyűrűn kívülre.
Ha belül van a vége is, akkor természetesen nem kell.
Amúgy ez nem igazi "nyomkodás"
El kell lazítani tudatosan a zárógyűrűt, amennyire lehet, és krémes ujjal lazán visszahelyezni.
Lehet, hogy ott marad, lehet, hogy visszacsúszik.
Ha utóbbi a helyzet, akkor ismételgetni kell, és természetesen egy-egy ilyen akció után jó vízszintesben maradni, amíg megy.
4
Ha pár hét alatt sem húzódik a zárógyűrűn belülre, akkor érdemes dokihoz menni. Mert lehet, hogy ír egy célzottabb kenőcsöt, de az is lehet, hogy meggyűrűzi. Hidd el, megéri. Nekem kettőt is csináltak. Egy napig nagyon kellemetlen és fáj is (bár ez függ a mérettől is, nekem a kisebbik már sokkal kevésbé volt rossz), de utána elfelejtheted!
Ha budapesti vagy, szívből ajánlom az orvosomat, akihez TB alapon lehet menni, és a belvárosban rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!