Szerintetek 4-5 év különbség tényleg sok két gyerek közt?
Figyelt kérdés
Van már egy 1 éves kisfiúnk, és majd szeretnénk neki kistesót, de nem adottak rá a körülmények. 35nm-en lakunk, itt 2 gyerek nagyon sok lenne, pláne, hogy anyósék udvarában van a "kis házunk". Mire lesz saját lakásunk, és odáig jutunk, hogy jöhet a kövi, úgy már viszont 4-5 év lesz a különbség. Ez tényleg olyan sok?2012. jún. 5. 18:36
11/12 anonim válasza:
Szerintem is nektek kell eldönteni. Mondjuk ekkora kis lakásba biztosan nem szülnék még egy babát, inkább kivárnám azt a 4-5évet. Több barátnőmnél 6 év korkülönbség van a gyerekek között. Teljesen jó. Viszont van olyan ismerősöm, ahol 2. Na ott nem mennek olyan fényesen a dolgok. Káosz van és nehéz két kicsi gyerekkel. de van aki erre született és profin megoldja. Én biztosan nem lennék ebben olyan jó. Ezért is lett a két gyerek közt 19év a különbség :) (na jó nem azért ám)
12/12 anonim válasza:
Én és a tesóim között nagy a korkülönbség: 17, 16, 15 és 6 év. Az első három tesómmal sose volt gond, imádtak, a mai napig a kis hugicájuknak tartanak, akit ha akarnak felvesznek (noha nekem is van már gyerekem). A 6 évvel idősebb tesómmal állanóan martuk egymást, inkább ő engem, bármit is tett, azt rám fogta. Én meg állandóan a nyakán akartam lógni, miközben ő a haverokkal ment bárhova, persze vinnie kellett, ott meg csak piszkált. Szerintem pont ez a korkülönbség a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!