Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is érzi ma a frontot?

Más babája is érzi ma a frontot?

Figyelt kérdés
Az én lányom 10 hós és egész nap mindenért sír.
2012. jún. 5. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:

igen Bigi nem sir hanem fogta a cokmokját átvonult a szobájába betakaródzott s alszik soha ilyen nem fordult még elö

illetve tegnap a nagy vihar közepette elaludt ugy hogy a lábát masszíroztam

2012. jún. 5. 11:42
 2/6 alaszka ***** válasza:
Nekem a 11 hónapos lányom egész éjjel kapálózott, fél óránként felébredt, a 4 évesem meg hajnali 2-kor megjelent az ágyunknál, hogy nem tud aludni, onnantól reggelig fél óránként megkérdezte, hol vagyok... :) Ilyen még nem volt, mondjuk dörgött is rendesen. A kicsi meg reggel óta nem aludt el, pedig szokott délelőtt még.
2012. jún. 5. 11:51
 3/6 Kerria ***** válasza:
Nekem tegnap csinálta ezt, ma egy fokkal nyugodtabb... és jobban is aludt (6 hónapos), egyszer kelt fel enni, és utána reggel 8ig szunya volt!
2012. jún. 5. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen. 8 hónapos lányom tegnap este már elég kerge volt, semmi nem volt jó. Este 8 kor még sétálni kellett... Éjfélkor, és 4 kor is felébredt, elég nehezen aludt vissza... Ma is nyűgösebb az átlagnál. :)
2012. jún. 5. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Érzi ám,egész d.e nyűgös-sírós hangulata volt(nem szokott ilyen lenni),most épp alszik.11 hó.s
2012. jún. 5. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyém pocakban is érezte, frontoknál egész nap le sem állt. Hát, ma sem aludt még, pedig csak 1 hónapos, és azért ő még sokat szokott... Nyüszizik szegény most is a vállamon.
2012. jún. 5. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!