Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valaki akinek 8 hó körül...

Van valaki akinek 8 hó körül is még nagyon sírós a babája? Hogy bírod idegileg?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom kikészít néha..csak elmegyek pisilni és mire kijövök lilára üvölti a fejét aranyom:(( ha nem tudom épp felvenni kapaszkodik a bokámba mászik utánam és bőg. Ha játszunk a földön akkor sem jó neki mellettem ülni csak az ölemben, de így is tud nyűglődni, az a legjobb ha állok és úgy fogom akkor nem sír. amúgy is ha jó kedve van akkor is morog.. morogva eszik játszik úgy alszik el...pedig sokat vagyok vele, de meg kell csinálni mellette más dolgokat is és van egy nagytesója is aki szerencsére már ovis így csak délután kell éreznie hogy mit művel az öcsi. .. apánál is mamánál is ilyen. fogzik is tudom hogy rossz lehet neki de ő már születésétől fogva ezt csinálja:((
2012. jún. 4. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:

ilyen a természete..

ha elmész pisilni kezdetü mondjuk szeparációs szorongás.

aztán ott a fogzás ..

szv. majd mindig van okuk sírdogálni mert épp zavarja valami meg itt fáj ott fáj bántja valami .

de hát már van egy nagyfiad/lányod tudod :D

majd Ő is megtanul nemsokára beszélni és ketten csacsognak .

2012. jún. 4. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálunk is. Ha főzök vagyis csak szeretnék feláll és fogja a térdem és sírdogál. A wc-re is jön utánam. Ha felveszem és úgy sétálok vele akkor nagyon jó neki. A sok sírástól már teljesen be vannak feszülve az izmaim. Sokszor én is kikészülök, alig várom, hogy haza érjen a párom és ilyenkor elmegyek 1-2 órára.
2012. jún. 4. 19:55
 3/5 nyunyi84 válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet. 5 percem sincsen. Én anyukámat hívom át, olyankor kicsit könnyebb.
2012. jún. 4. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:
hát sajnos ilyen a természete azt hiszem mert komolyan ha tényleg valami annyira nagy baj lenne, nem hallgatna el ha felveszem és cipelem. Persze bármi baj van igyekszem kezelni a szitut fogzás vagy bármi. De a nagyfiam soha nem volt ilyen komolyan angyal baba volt semmi tapasztalatom a hisztis babákkal és kisgyerekekkel:) legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül. Náluk is mama segít néha de akkor olyan érzésem van sokszor, hogy én vagyok a béna, hogy ennyi segítség kell, meg hogy szegény mama is elfárad tőle, igaz ő szívesen segít. Nem jött be a számításom, hogy biztos olyan lesz a kicsi mint a nagy volt hiszen tesók.
2012. jún. 5. 10:21
 5/5 nyunyi84 válasza:
Egy cipőben járunk, az én helyzetem annyival más, hogy nekem Ádi első gyerek. úgy látszik ezt a korszakot tényleg "túl kell élnünk".Kitartást és jó babázást kívánok!
2012. jún. 5. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!