S. O. S. Másnak is volt ilyen babája? Nem lehet vele leülni! Az ölemben csak akkor van el ha felállok vele! Úgy viszont végtelenségig elvan, el is alszik akár. Miért csinálja? 3 hós.
Figyelt kérdés
Más is volt így? Változott később? Jönnek hozzánk vendégek, de én nem tudok leülni beszélgetni, mert állni kell... Iszonyú fárasztó! Persze ha lerakom a járókába elvan egy darabig magában is, ill. ha a kanapéra magam mellé fektetem úgy is, de az asztalhoz nem lehet leülni vele!2012. jún. 4. 10:10
1/5 gabszem válasza:
az én babámnak is volt ilyen időszaka pont kb 3 hós korában. AZért szereti, mert így tud nézelődni , több mindent lát. Ülve unalmas neki. pár hét alatt le fog szokni róla.
2/5 anonim válasza:
Kisfiam ugyanilyen volt, sőt volt egy pár napunk amikor csak rajtam volt hajlandó aludni, bár ez a hasfájás miatt volt. Ahogy az előttem író mondta így tudnak nézelődni. Fog változni, kisfiam most 6,5 hónapos egy ideje elvan ha ülök vele, de max 10 perc.
3/5 anonim válasza:
Az én Fiam is ilyen. Próbáltad magadra kötözni (hordozókendőre gondolok :))? Kicsit jobban eloszlik a súly. Nekem nagyon kész van már a hátam, 8 kg a gyermek (szombaton lesz négy hónapos) :(
4/5 anonim válasza:
mert nezelodni szeretne, majd kinovi, de eleg sokara.
Nalunk a hordozokendo valt be, vagy az autosules, mert az ugye dontve van es jobban kilat belole, asztalhoz ket szekre szoktuk tenni, igy o is a tarsasag resze lett, nagyon elvezte. Kapott jatekot a kezebe, hol azzal jatszol hol nezelodott
5/5 anonim válasza:
Az én lányom is csinálta ezt, szerencsére csak estefelé, mikor már fáradt volt, de vagy 2-3 hónapig minden este 7-8 között felváltva járkáltunk vele a lakásban.
Ha szeret kanapén nézelődni, akkor "ágyazz" meg neki az asztalon, és ott körbe ülhetitek a vendégség alatt. Mi is ezt csináltuk, pl karácsonyi vacsi mellett ott feküdt a babám... Nagyon vicces volt és ő is jól elvolt közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!