Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mosod a babad fogat?

Hogy mosod a babad fogat?

Figyelt kérdés

20 honaposom regen engedte,hogy megmossam neki,de egy ideje nagyon tiltakozik,hallani sem akar rola.

16foga van,most jottek ki a szemfogai,egyszerre mind a 4,tehat a fogzas nem lehet az oka.

Mit tegyek?

Bevetettem mar az "egyszerre"fogmosast is,azaz,hogy en is mosom magamnak,hagyom,hogy egyedul csinalja,modom neki,hogy mindenki szokott fogat mosni,de nem lehet meggyozni...

2012. jún. 4. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
menj vele boltba,válasszon ő fogkefét
2012. jún. 4. 16:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Én odaadtam neki a fogkefét és ő mossa magának (19 hós). Persze én is odanyúlok közben és segítek mosni.

Lehet, hogy nem ízlik neki a fogkrém, vagy volt valami rossz élménye. Szerintem hagyj ki egy pár napot, és utána nyomd a kezébe a fogkefét. Vegyél másik fogkefét, meg fogkrémet.

Nálunk egyszer volt probléma, annyira el voltam varázsolva hogy a mi fogkrémünkből nyomtam neki, hát nagyon nem tetszett neki, mert erős volt. :)

2012. jún. 4. 16:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Van neki tobb is,nem ez a problema,egyszeruen nem szeret fogat mosni,es kesz,naponta tobbszor probalom,hatha...van hogy engedi egy kicsit,de 10mp.alatt nem lehet rendesen megmosni oket.Tehat "jar"fogkefe a szajaban vagy hogy is mondjam,csak nem eleget...
2012. jún. 4. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Az elektromos fogkefét probáltad már?Nálunk az vált be,szereti ahogy csikizi,és nagyon ügyesen csinálja vele,pedig az én kislányom 15 hónapos,és utál fogat mosni régen mindig összeszorította úgy a száját ki sem lehetett nyitni.Ja és kérdeztem a fogorvost,az elektromosra nem is kell fogkrém,mert olyan gyors,hogy anélkül is kiválóan tisztit.Nem a fogkrém a lényeg hanem az ételdarabkák kikerüljenek a rések közül.
2012. jún. 4. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is azt akartam írni, amit az utolsó. Az én fiam (15 hós), kicsit hektikus, pár napig megengedi, hogy megmossam a fogait, aztán napokig nem. Viszont az elektromos fogkefét (amit a nővérének vettünk, de ő inkább maradt a hagyományosnál) imádja. Tescoban vettük, nem is volt drága. Egy próbát megér. :)
2012. jún. 4. 21:53
 16/16 A kérdező kommentje:

Szuper otlet,koszi...kiprobaljuk!!! :)

Nem is gondoltam meg ra.

2012. jún. 5. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!