Hogy mosod a babad fogat?
20 honaposom regen engedte,hogy megmossam neki,de egy ideje nagyon tiltakozik,hallani sem akar rola.
16foga van,most jottek ki a szemfogai,egyszerre mind a 4,tehat a fogzas nem lehet az oka.
Mit tegyek?
Bevetettem mar az "egyszerre"fogmosast is,azaz,hogy en is mosom magamnak,hagyom,hogy egyedul csinalja,modom neki,hogy mindenki szokott fogat mosni,de nem lehet meggyozni...
Én odaadtam neki a fogkefét és ő mossa magának (19 hós). Persze én is odanyúlok közben és segítek mosni.
Lehet, hogy nem ízlik neki a fogkrém, vagy volt valami rossz élménye. Szerintem hagyj ki egy pár napot, és utána nyomd a kezébe a fogkefét. Vegyél másik fogkefét, meg fogkrémet.
Nálunk egyszer volt probléma, annyira el voltam varázsolva hogy a mi fogkrémünkből nyomtam neki, hát nagyon nem tetszett neki, mert erős volt. :)
Szuper otlet,koszi...kiprobaljuk!!! :)
Nem is gondoltam meg ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!