A babád hány hónapos korától mosod a fogát, s mikortól használtok fogkrémet is?
8 hónaposan lett két foga, azóta kap fogkefét, akkor minden kanalas étkezés után odaadtam neki, hogy szokja.
Most 13 hós lesz, 6 foga van, esténként fürdetés után mossuk, már nyitja a száját ha meglátja a kefét.
Én jól megsikálom neki, aztán ő is 'sikál'.
Fogkrémet nem használok, de még nem is tervezem, akármilyen gyerekbarát is, nem szeretném ha lenyelne belőle.
Az elmex gyerekfogkrém 2 éves kortól ajánlott - amikortól nagyjából már ki tudják köpni a gyerekek.
Mi Nenedent fogkrémet vettünk a DM-ben (600 Ft), ez fluoridmentes, rá is van írva, hogy nem baj, ha a baba lenyeli, mert nem tudja még kiköpni.
Egyébként azóta mossuk neki, amióta 4 foga van, előtte ujjra húzható, benedvesített fogtörlő textillel törölgettem neki.
10 hónaposan kezdett fogzani, akkor vettünk neki fogkefét.
Eleinte csak megkapta fürdéskor, rágcsálta, látta, ahogy én is mosom a fogam, ő meg röhögött rajtam és ő is "mosta" a sajátját. Aztán 4 fognál már én is megmostam neki fürdés végén. Most 15 hónapos, most kezdtünk fogkrémet használni, Nenedentet, de nem jött be neki. Amióta azt is teszek a fogkefére, nem akar annyira fogat mosni. Pedig épp hogy csak egy lehelletnyit teszek rá. Úgyhogy hanyagoljuk még a fogkrémezést.
Első vagyok.
Fura népek járnak erre mostanság....
Vajon miért csak 40%-ban hasznos amit írtam? Mi rossz van benne?
Sosem fogom megérteni egyesek lelkivilágát........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!