Milyen fogkrémet használtok az első fogacskákra?
Figyelt kérdés
Ma elmentem a DM-be végül üres kézzel jöttem ki, mert nem tudtam, hogy melyiket válasszam. Ti melyik márkát használjátok? Szereti a babátok? A lányom 12 hós, elég későn bújtak ki az első fogacskái és most már szeretném szoktatni a fogmosáshoz. :)2010. jún. 30. 23:14
1/10 anonim válasza:
Mi még csak vizes fogkefét használunk, pedig már 19 hónapos. De "megjelöltem" a kérdésed a válaszommal, mert én is kíváncsi vagyok, mit ajánlanak majd :) (elnézést, h nem a kérdésre válaszoltam konkrétan).
2/10 anonim válasza:
Igazából én sem vagyok biztos a döntésemben, de mi a Nenedent (fluormentes) és a Gabi (fluoros) fogkrémeket váltogatjuk.
19 hónapos, 12 (majdnem 16) fogú :)
3/10 anonim válasza:
Nekem a doktornő mondta, hogy ne használjak fogkrémet, amíg nem tanulja meg kiköpni. Lehet, hogy az van ráírva, hogy le lehet nyelni, de akkor sem a baba pocijába való. Ez azt jelenti, hogyha nagyobb korában lenyeli véletlenül, nem okoz bajt. Fogkefét is akkortól ajánlja, ha már 4 fog egymás mellett elég jól ki lesz nőve, addig elég a géz, az is simán leviszi az esetleges lepedéket. Én sima gézzel dörzsölöm így a kisfiam fogacskáit, 8 hónapos és most bújt ki a 7. foga, így felül már 4 van, de a két szélső még nagyon pindurka. Majd eljutunk a fogkrémhez is szépen lassan. :)
4/10 anonim válasza:
Eleinte, mikor még kicsik voltak a fogak, mi is csak vizes fogkefét használtunk. Aztén jött a gabi, meg egyéb gyümölcsösek, de ezektől öklendezett. Egyszer ajándékba kaptunk enyhén mentholos neki való fogkrémet. Azóta ezt a termékcsaládot használjuk, már 4 éves a csaj.
www.szajapolasihonap.hu/colgate-a-gyermekeknek.php
5/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor elég a sima vizes fogkefe is? :) Ez leviszi a lepedéket rendesen? Mert puha sörtéjű babafogkefénk van (Elmex márkájú 0-3 éves korig való), kaptuk pár hónapja ajándékba, de eddig ugye nem kellett felbontanunk. :) Most az elmúlt pár hétben iszonyatos sebességgel indultak meg a fogacskák, összesen 8 db van. :) Felül 4, alul 4. :) Ha azt mondjátok, hogy elég a vizes fogkefe, akkor holnap felbontom és felavatjuk. :D
2010. júl. 1. 00:16
6/10 anonim válasza:
Elmex-et - 500-as gyerekeknek valót háromszögletü dobozban van.
7/10 anonim válasza:
Nenedentet nyugodtan használhatod neki.
8/10 anonim válasza:
Nekünk colgate smiles van (0-6 évig), de legtöbbször vizes fogkefét használunk mi is.
12 hónapos és 9 foga van (+3 most jön..)
9/10 anonim válasza:
Elég a sima vizes fogkefe is. Nekik még csak szokni kell, nem konkrétan mosni. Én is most vettem a 15 hós lányomnak és nagy élvezettel rágcsálja.
10/10 anonim válasza:
Mi is elmexet használunk, amiben aminofluorid van, ami azért jó, mert amint a fogakhoz ér, egyből beépül, szóval nem baj ha hamar lenyalja a pici róla, mert így is érvényesül a hatása. Egész picit teszünk a fogkefére, épp, hogy fogkrémes lesz, amit nem baj ha lenyel, mert a doki is azt mondta, hogy ennyi kell. Nemrégen volt a babavilágban is erről szó, termék megnevezése nélkül, de ez volt a lényege amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!