Mit lehet csuklás ellen tenni 11 napos babánál?
Figyelt kérdés
Próbáltam függőleges helyzetben tartani egy darabig de semmi változás, nem rég ettünk, szóval tejet sem tudok neki már adni.Mit lehet csinálni ilyenkor hogy elmúljon?2012. jún. 3. 19:03
3/11 A kérdező kommentje:
Na ne mond!!! -.-" ez még eszembe sem jutott!de most hogy így mondod!!
Szóval komolyan! Légyszi szalon képes válaszokat írjatok! Köszi!!
2012. jún. 3. 19:13
4/11 anonim válasza:
Egy csepp citromlé! A legjobb és 99%-ban bejött. Szerintem próbáld ki!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most egy nagyot ásított és szerencsére elmúlt neki. De úgyis lesz még alkalmam kipróbálni a praktikát, mert naponta kb 3 * szokott csuklani szegénykém...
2012. jún. 3. 19:18
6/11 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni, várni kell hogy elmúljon. A piciket abszolút nem zavarja! Citromlevet nehogy adj neki!
7/11 anonim válasza:
Írod, hogy nemrég ettetek, de ha szopcsiztok próbált picit mellre tenni, elég lenne pár szívás, hogy abbahagyja. Nálunk ez vált be.
8/11 A kérdező kommentje:
Igen nem rég ettünk, de 90 ml evett ezért írtam hogy nem tudok többet adni mert tele ette magát.
Miért nem szabad citrom levet adni?
2012. jún. 3. 19:25
9/11 anonim válasza:
Tedd vissza cicire, ha szopizik, megnyugtatja és elmúlik a csuklás. A citromlevel azért nem ajánlják, mert később reflux kialakulásához vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!