Csuklás ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
3hónapos babám, sokat gügyög és utána hosszasan akár 1óráig csuklit, látom hogy kellemetlen neki, de síni nem akar csak nyöszörög nyűglődik, folynak a könnyei.
Citromlevet adtam neki, attól elmúlt egy ideig, de szerintem már immunis rá
2011. ápr. 11. 20:32
2/4 anonim válasza:
nálunk akkor volt ilyen amikor elkezdett hangosan nevetni, mindig csuklás lett a vége
"nyelésre" elmúlik, itasd meg, vagy ha cicizik akkor pár kortyot adj neki
3/4 A kérdező kommentje:
Tápszeres baba, se a vizet se a teát nem fogadja el:(
Talán a 4hónapos kortól kapható babaitaloknak nagyobb lesz a sikere
2011. ápr. 11. 20:53
4/4 anonim válasza:
Én pici kora óta citromlevet adok neki(kizárólag friss citrom levét)lefektetem a babát,hogy vízszintbe legyen,egy kis kanálra csepegtetem,megemelem a fejét és beadom neki nem adom oda mindent,hanem csak kb a felét.A másik felét én szoktam meginni kezdetek óta ilyenkor mindketten fintorgunk és nevetünk.Azonnal elmúlik a csuklása,eddig még mindig bevált pedig már 7 hónapos.Teát is próbáltam már,de az nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!