Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi a maximum, amit egy...

Mennyi a maximum, amit egy pelenkázótáskáért kiadnátok? Nektek milyen van és mennyi volt?

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van, csak zöld-barna. Akciósan vettem, féláron, mivel kiállított darab volt a baba-mama börzén. De igazából tök felesleges, alig használtuk. Sőt, ha mondjk egész napra megyünk, és váltás ruhát is kell vinni, akkor még kicsi is. Szóval én megbántam, hogy megvettem.
2012. júl. 2. 07:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja, a link meg lemaradt:

[link]

2012. júl. 2. 08:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Maximum 5000 Ft-ot. Mondjuk nekünk a babakocsihoz volt tartozék, ilyen: [link]

Szeretem, mert keményebb az anyaga, jó a tartása, nem nyomódik be. Mindent beledobálok, ha megyünk valahova: pelus, popsikrém, popsitörlő, tartalék ruha, játékok, textilpelus, itatós pohár, stb...

2012. júl. 2. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Én táska mániás vagyok, így nem is egy van. van kisebb, és nagyobb. Möbelixbe vettem Ausztriába 15€-ért, és jobb sokkal, mint amit otthon 6000-ért.

Kicsit akkor használom, ha csak a faluba megyünk egy rövid sétára. A nagyobbat, meg, ha kocsival hosszabb időre. A kicsit a babakocsihoz kaptam. Most már nem hiszem, hogy kiadnék érte 6000-et. Mikor megvettem azt, még csak terhes voltam, nem tudtam semmit az egészről.

Táska mániámmal szerintem még nem fejeztem be a pelus táska vásárlást, de nem adnék érte 9-10 ezreket.

2012. júl. 2. 09:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem a régi kocsihoz volt még a lányommal. Kb. 5000 Ft lehetett, Pierre Cardin, de nem ez a kicsi, ami mostanában van, hanem jóval praktikusabb, jobban pakolható. A fiam kocsijához nem vettem, mert volt itthon egy szuper utazó oldaltáskám (Tatonka), ami passzol hozzá, és tele van rekeszekkel, bélelt hőtartós, vízlepergető. Ha nem lett volna, és vennem kellett volna, max. 5-7000 Ft-ot adnék érte. De sajnos nem elég jók, nekem jobban megfelel amit most használok.
2012. júl. 2. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!