Mennyi a maximum, amit egy pelenkázótáskáért kiadnátok? Nektek milyen van és mennyi volt?
Ja, a link meg lemaradt:
Maximum 5000 Ft-ot. Mondjuk nekünk a babakocsihoz volt tartozék, ilyen: [link]
Szeretem, mert keményebb az anyaga, jó a tartása, nem nyomódik be. Mindent beledobálok, ha megyünk valahova: pelus, popsikrém, popsitörlő, tartalék ruha, játékok, textilpelus, itatós pohár, stb...
Én táska mániás vagyok, így nem is egy van. van kisebb, és nagyobb. Möbelixbe vettem Ausztriába 15€-ért, és jobb sokkal, mint amit otthon 6000-ért.
Kicsit akkor használom, ha csak a faluba megyünk egy rövid sétára. A nagyobbat, meg, ha kocsival hosszabb időre. A kicsit a babakocsihoz kaptam. Most már nem hiszem, hogy kiadnék érte 6000-et. Mikor megvettem azt, még csak terhes voltam, nem tudtam semmit az egészről.
Táska mániámmal szerintem még nem fejeztem be a pelus táska vásárlást, de nem adnék érte 9-10 ezreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!