Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi a maximum, amit egy...

Mennyi a maximum, amit egy pelenkázótáskáért kiadnátok? Nektek milyen van és mennyi volt?

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 17:04
1 2
 1/15 ANDREA21 ***** válasza:
Nekem volt a kocsihoz, de szerintem 3 ezertőt többet nem adnék érte. Amúgy nagyon fontos, h cipzáros legyen, és ne tépőzáras, mert az utóbbi könnyen kinyílik
2012. jún. 3. 17:16
 2/15 A kérdező kommentje:

Én ezt néztem ki :

[link]

2012. jún. 3. 17:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hátizsák vált be, a teszkós, gyüjtögetős, filás :))))
2012. jún. 3. 18:20
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem jó :)

Én speciel interneten, a Vaterán 2000-ért vettem használtat. Szürke, cipzáras.

3 napos baba anyukája

2012. jún. 3. 19:08
 5/15 anonim ***** válasza:
10 hónapos a lányom. Nekünk nincs és nem is lesz. Van egy strapabíró kellően, de nem túl nagy snoopy táskám, belefér a pelus, alátét, törlőkendö, váltó ruha, rongy pelus, popsi és fog kenőcs, itóka, anyának kézfertőtlenítő és orvosság. Nyárra naptej, szúnyogellenes készítmény. Más nem is nagyon kell.
2012. jún. 5. 16:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Én 10 ezerért vettem a babakocsihoz valót, Graco és nagyon szeretem.
2012. jún. 5. 17:57
 7/15 anonim ***** válasza:
Max. 2-3 ezer Ft-ot adnék érte. De igazából nem fontos a pelenkázótáska. Teljesen jó egy egyszerű táska, aminek van több rekesze, jól lehet belepakolni.
2012. jún. 5. 18:32
 8/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell... persze ha valaki akar, miért ne vehetne. nekünk a babakocsihoz járt egy kis hátizsák, abba pakolásztunk mindent, igaz, mindig úgy megtömtük, h alig tudtuk behúzni a cipzárt. de passzolt a babakocsi színéhez. ami nem fért bele, beleraktam a válltáskámba. Amúgy nagyon keveset használtuk, egy sima sétához inkább a nagyobb méretű saját női táskámba tömöm bele ami kell (pelus, textilpelus, törlőkendő, ital, kaja, játék, váltásruha, stb...)
2012. jún. 5. 22:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Semennyit nem adnék ki érte :) A babakocsihoz volt, kb 2szer használtam. Én inkább nagyobb méretű táskát hordtam-pakolósat, abba bőven belefért 1-2pelus, 10es popsitörlő, meg egy tubus popsikrém, a cici kéznél volt. Most meg már van kis hátizsákja a lányomnak, abba meg belefér az innivalója, meg a kisdoboz köles golyója, a 10es popsitörlővel együtt :) (20hós anyukája)
2012. júl. 2. 06:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Én nem vettem, hanem kaptam. ;-) De soha nem használtam! Jobban szeretem a nagyméretű női táskámat. Ahogy előttem is írták elfér benne pelus, popsitörlő, pelenkázó alátét, váltásruha, játék, innivaló. És a saját holmim is. Legalább nem kell két táskát cipelni, ez úgyis mindig nálam van ;-)

Egyébként ha vettem volna akkor se adtam volna érte 3 ezernél többet. Vaterán-Teszveszen ki lehet fogni használt, de jó állapotú cuccokat!

9 hós fiúcska anyukája

2012. júl. 2. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!