3 hónapos lányom tűzfolttal született és nem igazán akar még halványodni. Elmúlik?
Figyelt kérdés
van neki az őrgyöknél és a halántékánál egy hosszú.Annyira zavar egyszer csak elmúlik. A zárójelentésen úgy van,hogy éranyajegy eggyet jelent a tűzfoltal?Van valaki vagy volt hasonló helyzetben?2009. júl. 1. 14:26
21/25 A kérdező kommentje:
Hát igen semmi köze a kérdésemhez.Megnéztem a képeket és hát nagyon elszörnyedtem.
2009. júl. 2. 15:18
22/25 anonim válasza:
Akkor hát az éranyajegy nem egyező a tűzfolttal!
23/25 anonim válasza:
A kislányomnak (most 6 hónapos) van tűzfoltja a tarkóján, van gólyacsípése a szemén és az orrán, és van éranyajegye a hátán. :)) a tűzfolt, azt mondta az orvos és a védőnő is, hogy nem múlik el, az éranyajegy elmúlik, és valóban, már csak kb. harmadakkora, mint születésekor volt. A gólyacsípés elmúlik, a szemén még látszik, az orráról teljesen elmúlt.
24/25 anonim válasza:
kisfiamnak van egy pici hemangiomája a szájacskájánál,nagyon édi vele. A doki azt mondta, 1 éves koráig felszívódik magától.
25/25 anonim válasza:
Sajnos nem minden esetben múlik el. Nekem is van a kezemen. Én sokáig jártam lézeres kezelésre, de nem múlt el. Elvileg azért alakul ki, mert megnyomódik azokon a helyeken a baba. Nekem pl a köldökzsinór tekeredett rá a kezemre.
(latin neve: nevus flammeus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!