3 hónapos lányom tűzfolttal született és nem igazán akar még halványodni. Elmúlik?
Figyelt kérdés
van neki az őrgyöknél és a halántékánál egy hosszú.Annyira zavar egyszer csak elmúlik. A zárójelentésen úgy van,hogy éranyajegy eggyet jelent a tűzfoltal?Van valaki vagy volt hasonló helyzetben?2009. júl. 1. 14:26
11/25 A kérdező kommentje:
egy kicsit nálunk is halványodott.Ha kint vagyunk a szabadban halványabban látszik.
2009. júl. 1. 15:23
12/25 anonim válasza:
Az én lányomnak is születésétől fogva van a combján egy éranyajegy. Még mindig látszik, de halványult. Most lesz 5 éves.
13/25 anonim válasza:
Az én lányonak a tarkóján van.
Pont ma voltunk a bőrgyógyásznál, 2 éves kort mondott. Szerinte nem kell csinálni vele semmit.
8 hónapos a lányom.
14/25 anonim válasza:
Úristen!Ne haragudjatok,de ...mi franctól van ez?Nézzétek meg a képeket közelebbről!Egy férfinak nincs arca!Ez a hemangioma!
15/25 anonim válasza:
2O.OOás hogy lehetsz ilyen bunko
16/25 A kérdező kommentje:
Hogy lehetsz ilyen bunkó 20. 00-ás!!!
2009. júl. 2. 11:35
17/25 anonim válasza:
Most mi van?Ez miért bunkóság?Én még nem láttam ilyet és azoknak a szegény kicsi gyerekeknek milyen durva már!!!
Egyébként ez egy olyan májrák,ami rendellenes erek tömegéből áll!Mi rajta a bunkóság?Ha van ilyen van ilyen!Nem gúnyoltam ki,de megdöbbentő volt számomra,hogy van ilyen!Most láttam először!Olyan okosak vagytok!Nektek mindenki hülye csak ti vagytok repülők pff...
18/25 anonim válasza:
Megnéztétek a képeket?Ne mondjátok,hogy nektek nem megdöbbentő!Vagy ti ennyire istenek vagytok?
19/25 anonim válasza:
az a baj ezzel, hogy nem kapcsolódik a kérdéshez.
20/25 anonim válasza:
Olvasd el a 14:37-es válaszát utána pedig a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!