"Husi" anyukák! Mentek a babóval babaúszásra, strandra, vagy inkább az otthoni medencében pancsizik a baba?
Azért mert te husi vagy a gyereket még nem foszthatod meg a strand örömétől és a szocializálódástól,tehát a kérdésre válaszolva,igen megyek vele,nem sok husi van rajtam de nem érdekel.Különbenis idén nyáron divat a ratro fürdőruci,húzott,erősítős szóval nem buggyanhat ki semmi.
Különben is nem kell azt gondolni rögtön,hogy aki duci az már nem is lehet sikkes.Nézd csak meg Makány Mártát.Mekkora már,mint egy ház és mégis ő magyarország egyik legjobb divattervezője.Te meg gyereket is szültél már,nehogy szégyenkezz...
:) Én nem husi vagyok hanem zsír :::)))
Kb akkor a hasam mint 4 hónapos terhesen, és ha lehajolok akkor van vagy 3 úszógumim, de akkor is kimegyek a strandra, és akinek nem tetszik az szépen hazaballag.
Csajok! Az első osztály mindig párnás.
Mi is fogunk strandolni menni- akinek nem tetszik nem néz rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!