Tényleg ennyire gáz, ha én mindenből újat veszek a babámnak?
Előre mondom:nem vagyunk gazdagok!
Figyelem a leárazásokat,akciókat,outletben vásárolok,sokszor ugyanolyan árban mint egy jobb turis ruhát.Cipőből sem tudok 10.000-eseket venni,de mindenből újat.Én sokat nélkülöztem,ezért!Mégis megszólnak érte,hogy sznob vagyok,pedig nem!Jogos vagy nem?
Én is járok turiba,mert imádok túrni,és ha jó állapotú ruhát találok megveszem a fiamnak.
Természetesen új ruhát is szoktam venni neki és mindig ő az első nálunk vásárlás szempontjából.
Én nem ítélem el és nem tartom sznobnak azt sem aki mindig újat vesz.
Hát én elég csórón nőttem fel, és pont ezért nem hat rám az új ruha. Talán azért mert középiskolát és a főiskolát is végigmelóztam, hogy normális ruháim cipőim legyenek. Szóval ezzel ne védd magad.
Ha szereted az új ruhát akkor vedd meg. De az, hogy magadtól csomó mindent megvonsz, az nem egészséges. Feleség, nő vagy, neked is ugyanúgy oda kell figyelni magadra, sőt jobban!
Az hogy megszólnak érte fura, úgy gondolom senki ne turkáljon senki pénztálcájában.
Talán irigység is van benne, mert sok anyuka nem jár utána a ruháknak, megveszi ahol szembe jön vele akár turiban akár kínaiban nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!