Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg ennyire gáz, ha én...

Tényleg ennyire gáz, ha én mindenből újat veszek a babámnak?

Figyelt kérdés

Előre mondom:nem vagyunk gazdagok!

Figyelem a leárazásokat,akciókat,outletben vásárolok,sokszor ugyanolyan árban mint egy jobb turis ruhát.Cipőből sem tudok 10.000-eseket venni,de mindenből újat.Én sokat nélkülöztem,ezért!Mégis megszólnak érte,hogy sznob vagyok,pedig nem!Jogos vagy nem?

2012. máj. 31. 12:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Vannak kapott ruháink is,hordja is,igaz nem sok,de van!Csak amit én veszek az az új mindig.

És nem fog visszaütni,mint mondtam nem vagyunk gazdagok,szóval nem tudok neki sajnos mindent megvenni amit szeretnék,de próbálok ügyelni arra most is és a jövőben is,hogy őt ne csúfolják a szakadt cuccai,a foszlott cipő miatt,vagy mert mindenkinek megvan már az az új hiperszuper játék amit a tv-ben reklámoznak csak neki nincs!

2012. máj. 31. 12:47
 12/23 anonim ***** válasza:
62%
Hát figyelj, te tévedésben vagy. A szakdt ruha, foszlott cipő nem egyenlő a turis ruhákkal. Tuti nem mondanád a gyerekeim Next, Gap stb. ruháira, hogy nem vadiújak, pedig az összeset turkáltuk neki.
2012. máj. 31. 13:01
 13/23 anonim ***** válasza:

Én csalódtam a turis holmikban, lehet egyedibb, de volt ami új árban lett volna, ellenben elnyűttnek tűnt. Nálunk mind a kínaiban mind a bababoltban szép és jó ruhák vannak.

A fiamra pl 1000ft a sort-póló garnitúra, és nagyon kényelmes, jó anyagú. Ha meg tönkre tenné nem fájna a szívem érte. Csajra is hasonló árban vettem a ruhákat:)

Nem is sokat, csak épp egy garnitúra(h-v) mindig mást tudjanak felvenni, és annyi. Cipőből is mindig csak két pár van max egy zárt és egy nyitott nyáron, télen csak a hócipő, így nincs az, hogy jajj a lábán sem volt, de kinőtte.

2012. máj. 31. 13:04
 14/23 A kérdező kommentje:

ma 13:01

Nem nem vagyok tévedésben,mert amiről te írsz,én azt nem állítottam.Én magamról és a saját gyerekkoromról írtam,nem a turis ruhákról...

2012. máj. 31. 13:13
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen felesleges csak új ruhát venni a gyereknek. Én a ruhák 80%át börzén veszem, csak az igényes, alig használtakat választom. Új ruhát a nagyiktól kapunk, nagy ritkán én veszek, ha jól le van árazva. Meg is őrülnék, ha a vadi új (esetleg drága) ruhát összesaraznák, leennék úgy, hogy nem jön ki...

De nem ítéllek el, amit csinálsz, ha neked ehhez van kedved.

2012. máj. 31. 13:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja, az más. Kicsit összefolyt a gondolatmenet. (De akkor már ne a kínaiban vegyél gagyit, mert azt épp úgy kicsúfolják.)
2012. máj. 31. 13:18
 17/23 anonim ***** válasza:

én sznobnak azt tartom, aki mindenből a legdrágábbat, legújabbat veszi, és lenézi azt, aki nem így tesz.

nekünk kb. 70-30 arányban vannak többnyire új ruháink, de az Aldiból, Lidlből, C&A-ból, nem a legdrágábbak, és kiváló minőségűek. ellenben a cipő az Elefanten, ebből nem engedek!

Játszani viszont tökéletes a turis, és a bizományis.

2012. máj. 31. 13:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Én szoktam turiban vásárolni, de cipőből speciál mindig újat és jó minőségűt veszek, ami bizony drága. Szóval arra nem sajnálom a 10.000 Ft-ot, mert fontosnak tartom. Nincs azzal semmi gond, amit írsz, de szerintem a cipőn ne spórolj, sokkal inkább a ruhákon.Hidd el, turiban is ki lehet fogni sokszor szinte tök új cuccokat.
2012. máj. 31. 14:12
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem veszek neki rossz cipőket,általában deichmannban bobbi shoest,de van elefanten cipője is.
2012. máj. 31. 14:18
 20/23 anonim ***** válasza:

Sokan azért nem igazán vannak tisztában a sznobság fogalmával.

Attól még,hogy valaki nem jár turiba, még nem lesz sznob!

2012. máj. 31. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!