Adhatok 7 hónapos babámnak cseresznyét?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 07:47
1/5 anonim válasza:
1 éves kor alatt nem adunk a gyereknek gyümölcsöt az allergiás reakciók miatt.
2/5 A kérdező kommentje:
Semmilyen gyümölcsöt, vagy csak a cseresznye tilos? (az apró magvasakkal tisztában vagyok, nem gondoltam, hogy a cseresznyét sem szabad!)
2012. máj. 30. 08:19
3/5 anonim válasza:
Nem érdemes kockáztatni, lehet, hogy semmi baja nem lenne tőle, de ha allergiás reakciót vált ki, az nem tesz jót neki. Szőlő, csonthéjasok könnyen váltanak ki allergiás reakciót. Alma kevésbé allergén, óvatosan lehet neki adagolni. Nézd meg, mik vannak a gyermekeknek szánt ételekben. Cseresznyéset én még nem láttam:) Alma, sárgarépa(a 2 keveréke iszonyat finom, azt még mai napig szoktam csinálni):)
4/5 anonim válasza:
Én adtam neki cseresznyét,meggyet,banánt,őszibarackot,almát,körtét.Szerintem 7 hótól már nyugodtan lehet.Jelenleg 11 hós babám ezeket 6 hótól ette!
5/5 anonim válasza:
Persze, nem szentírás ez, a banán és barack is elég antiallergén. Óvatosan kell ezekkel a kajákkal bánni, mert itt alapozod meg a gyermeked immunrendszerét, fejlődését.
Anyum is már akart nekem adni anno mindent, de mesélte, hogy a gyerekorvos nagyon leb.szta :) "ház lesz a vályogból is, a téglából is, a betonból is, csak nem mind1, melyik mit bír"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!