Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt olyan anyukák akik...

Vannak itt olyan anyukák akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál?

Figyelt kérdés

Kaptatok már valamilyen beszólást? Vagy kerültetek már emiatt kellemetlen helyzetbe?

Engem rendszerint le kislányoznak, és a boltban ha veszek a páromnak citromos sört akkor elkérik a személyimet. Ez a személyi elkérés idegesít a legjobban. Mindig ugyanaz az öregebb nő szokta tőlem elkérni a személyit:D Nem értem miért, mert ott van velem a lányom is, ráadásul már nem egyszer látott.

2012. máj. 31. 12:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok. Viszont a párom is 28 éves, állandóan elkérik a személyijét, nem hiszik el h nagykorú.
2012. máj. 31. 14:25
 22/29 anonim ***** válasza:
28%

Epp ma volt itt egy baratnom, kezebe akadt egy fenykepem, azt hitte mostanaban keszult. Pedig 12-13 eve. (akkor meg Magyarorszagon eltem, ahol meg most is divat a szoli es a fekete szemoldok).

Azota 29 multam. Ha a lanyommal setalok, meg szoktak kerdezni, hogy az enyem-e, mert fiatalkanak nezek ki :) Olyan 20-nak szoktak mondani.

2012. máj. 31. 14:45
 23/29 anonim ***** válasza:
77%

Hmmm, a 3 oldalnyi egyoldalú választ olvasva kicsit elszégyelltem magam, mert engem 32 évesen rendszeresen 26-28-nak néznek :(((((

Pedig a kérdést olvasva még örültem is, hogy rám is vonatkozik, de ezek szerint mostantól gőzerővel botoxra kell gyúrnom, mert vén pitsa vagyok :)))

2012. jún. 3. 14:38
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
38 éves vagyok, rendszeresen 28 körülinek néznek. :) Nekem persze nagyon jólesik, mit tagadjam. Azt mondják, a "babaarc" az oka, ilyen az arcberendezésem.:) 16 hónapos a kisfiam, kicsit későn jött, terhesség alatt és a kórházban mindig megkaptam az elnéző mosollyal együtt, hogy "első baba?". :) Hát nem, van már egy 12 éves lányom, őt sem szültem túl korán, 25 voltam akkor.
2012. jún. 3. 15:26
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Velem pont ma történt az eset:

25 éves vagyok,van egy 3,5 éves lányom és egy 4 hónapos fiam.Anyóshoz jöttek "idegenek" és kérdezi tőle hogy mennyi idős a kicsi,mondja hogy 4 hónapos,aztán valamit "susmusoltak",odamentem én is,és így szól a nő,hogy -megkérdezheti hány éves vagyok? mondom igen,25.Erre azt mondja hogy ő tizenévesnek nézett.Utána mondja anyós,hogy azt mondta halkabban(mielőtt engem megkérdezett) hogy milyen fiatalon szült ez a KISLÁNY!!!! :D

Valamilyen szinten jól esett,hogy fiatalabbnak néz,de ennyire?!?!

2012. jún. 3. 15:28
 26/29 anonim ***** válasza:

én 26 vagyok, férjem 38. Valóban nagy a korkülönbség de talán mégsem annyira, hogy egyszer azt mondták a férjemnek, a jelenlétemben, hogy " De szép kislánya van!"

Kuncogtunk egyet aztán tovább álltunk, még mindig ezzel húzom :))))

De tényleg engem is- még szülés előtt- gimnazistának néztek, képzelem miket gondoltak a férjemről, amikor még nagy pocakkal feszítettem mellette :))))))))

8 hónapos a gyerkőc.

2012. jún. 3. 17:51
 27/29 anonim ***** válasza:

Hm, igen :D

24 vagyok most. 23 voltam, amikor kezdett látszani a pocim. Erre lemegyek a boltba kenyérért. Erre a férfi eladó: "Diétázunk, diétázunk?" Hát baromi vicces volt. Azonnal hozzávágtam a képéhez, hogy mégis mit képzel, terhes vagyok, 24 éves. Na, aztán bedugult... :D

Meg volt úgy, hogy mentem le a boltba a férjemnek sört venni. Erre megállít egy néni: "Maga meg hogy mer sörözni terhesen???" Mellesleg: alkoholmentes sört vettem le a polcról. -.-

2012. jún. 3. 19:26
 28/29 anonim ***** válasza:
Tőlem az SZTK-ban megkérdezték, hogy akkor én most kismama vagyok vagy 18 év alatti, mert azok mehettek előre :).
2012. jún. 3. 20:49
 29/29 anonim ***** válasza:
Én kilógok közületek, mert már 40 éves vagyok. De rendszerint, gyerekkel, vagy gyerek nélkül 20-on valahány évesnek néznek. A nagylányom 20 éves. Na ettől esik le mindenki álla. Szó szerint :) A múltkor is vártam az orvosnál és beszélgetni kezdtünk egy hölggyel és valahogy a gyerekek szóba jöttek. Mondom, hogy az én lányom már nagy 20éves. Majdnem lefordult a székről, tátva maradt a szája. Ilyenkor rögtön megkérdezik, hogy mert én mennyi idős vagyok. Na akkor megint a meglepődés. Rendszeresen testvéreknek néznek minket. Az egyik nőgyászhoz, amikor először mentem és kérdezte, hogy szültem e már és mondom, hogy igen már ennyi a lányom, akkor megdermedt, felkapta a fejét és megkérdezte, hogy 11évesen szültem? A nőgyógyászok rendszerint ledöbbennek, megállnak és visszakapják a fejüket és elkezdenek méricskélni :)Mondjuk ennyi idősen már jó érzés. :) Amikor a lányomat szültem és utána néha rossz volt, hogy tininek néznek és nem hiszik el, hogy van gyerekem. Egyébként most van egy pici babám is. Na Őt azért már elhiszik, hogy az enyém :)
2012. jún. 4. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!