Vannak itt olyan anyukák akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál?
Kaptatok már valamilyen beszólást? Vagy kerültetek már emiatt kellemetlen helyzetbe?
Engem rendszerint le kislányoznak, és a boltban ha veszek a páromnak citromos sört akkor elkérik a személyimet. Ez a személyi elkérés idegesít a legjobban. Mindig ugyanaz az öregebb nő szokta tőlem elkérni a személyit:D Nem értem miért, mert ott van velem a lányom is, ráadásul már nem egyszer látott.
Epp ma volt itt egy baratnom, kezebe akadt egy fenykepem, azt hitte mostanaban keszult. Pedig 12-13 eve. (akkor meg Magyarorszagon eltem, ahol meg most is divat a szoli es a fekete szemoldok).
Azota 29 multam. Ha a lanyommal setalok, meg szoktak kerdezni, hogy az enyem-e, mert fiatalkanak nezek ki :) Olyan 20-nak szoktak mondani.
Hmmm, a 3 oldalnyi egyoldalú választ olvasva kicsit elszégyelltem magam, mert engem 32 évesen rendszeresen 26-28-nak néznek :(((((
Pedig a kérdést olvasva még örültem is, hogy rám is vonatkozik, de ezek szerint mostantól gőzerővel botoxra kell gyúrnom, mert vén pitsa vagyok :)))
Sziasztok!
Velem pont ma történt az eset:
25 éves vagyok,van egy 3,5 éves lányom és egy 4 hónapos fiam.Anyóshoz jöttek "idegenek" és kérdezi tőle hogy mennyi idős a kicsi,mondja hogy 4 hónapos,aztán valamit "susmusoltak",odamentem én is,és így szól a nő,hogy -megkérdezheti hány éves vagyok? mondom igen,25.Erre azt mondja hogy ő tizenévesnek nézett.Utána mondja anyós,hogy azt mondta halkabban(mielőtt engem megkérdezett) hogy milyen fiatalon szült ez a KISLÁNY!!!! :D
Valamilyen szinten jól esett,hogy fiatalabbnak néz,de ennyire?!?!
én 26 vagyok, férjem 38. Valóban nagy a korkülönbség de talán mégsem annyira, hogy egyszer azt mondták a férjemnek, a jelenlétemben, hogy " De szép kislánya van!"
Kuncogtunk egyet aztán tovább álltunk, még mindig ezzel húzom :))))
De tényleg engem is- még szülés előtt- gimnazistának néztek, képzelem miket gondoltak a férjemről, amikor még nagy pocakkal feszítettem mellette :))))))))
8 hónapos a gyerkőc.
Hm, igen :D
24 vagyok most. 23 voltam, amikor kezdett látszani a pocim. Erre lemegyek a boltba kenyérért. Erre a férfi eladó: "Diétázunk, diétázunk?" Hát baromi vicces volt. Azonnal hozzávágtam a képéhez, hogy mégis mit képzel, terhes vagyok, 24 éves. Na, aztán bedugult... :D
Meg volt úgy, hogy mentem le a boltba a férjemnek sört venni. Erre megállít egy néni: "Maga meg hogy mer sörözni terhesen???" Mellesleg: alkoholmentes sört vettem le a polcról. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!