Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt olyan anyukák akik...

Vannak itt olyan anyukák akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál?

Figyelt kérdés

Kaptatok már valamilyen beszólást? Vagy kerültetek már emiatt kellemetlen helyzetbe?

Engem rendszerint le kislányoznak, és a boltban ha veszek a páromnak citromos sört akkor elkérik a személyimet. Ez a személyi elkérés idegesít a legjobban. Mindig ugyanaz az öregebb nő szokta tőlem elkérni a személyit:D Nem értem miért, mert ott van velem a lányom is, ráadásul már nem egyszer látott.

2012. máj. 31. 12:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
28 éves vagyok van egy 2 éves lányom.Mikor terhes voltam és mentem terhesgondozásra volt ott egy csaj ő 18 éves volt a 2.babával volt terhes.Egyszer megkérdezte hány éves vagyok,mikor mondtam hogy 26 teljesen ledöbbent.Ő csak 18-nak nézett.Különösebben nem zavar ha fiatalabbnak néznek.Hála isten azért a személyimet nem kérik el sehol.
2012. máj. 31. 12:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én még cifrábban jártam...

Bölcsis a fiam, mondom a gondozónőnek, hogy hamarosan szeretnénk kistesót, erre mondja, hogy még olyan fiatalok vagyunk, ráérünk.

Na, mondom, szerinted hágy évesek vagyunk?

Erre ő: hát, te olyan 25-26, a férjed max. 30.

Nos, én elmúltam 35, a férjem két hét múlva 40!

Azt mondta, ezzel fogja másnap sokkolni a többieket, mert alig hiszi el, hogy már ennyi idősek vagyunk!

2012. máj. 31. 12:46
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
De jó Nektek, örüljetek! Én a másik eset vagyok :-(
2012. máj. 31. 12:51
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
29 múltam, nemrég voltam vizsgálaton a kórházban és megkérdezték hogy hány éves vagyok mert a vizsgálathoz beleegyező nyilatkozatot kell aláírni:) Jót nevettem. A patikus néni sem akarta elhinni hogy nekem már felnőttnek való vitamin kell. Nem tudom mennyinek nézhetnek. Amikor kismama voltam rendszeresen megnéztek hogy valószínüleg lányanya leszek :D Most 14 hónapos a lányom, de szerintem sokan azt hiszik bébiszitter vagyok vagy ilyesmi
2012. máj. 31. 12:56
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én öreg vagyok hozzátok képest :)

35 éves vagyok, 33 voltam, mikor szültem a kislányom. Az összes csecsemős a hátam mögött pletykált, hogy taknyos csitri felcsináltatta magát. Pedig akkor már 5 éve férjnél voltam és tervezett baba volt, no meg a korban is benne jártam.

Rendszeresen járok úgy, hogy a buszon a diákot kérik. Volt olyan sofőr is, aki méltatlankodott a h.ülye pit...sán aki képes elcsórni az anyja bérletét, hogy a kishugát megbuszoztathassa :)

Sőt a Savaria napokon volt olyan, hogy kérték a személyimet. A férjem is mutatni akarta, de őt leintették, hogy nagykorú, nem számít. De gyerek (ez lennék én az akkori 30 évemmel) nem mehet be a koncertre.

Jelenleg is sokan megnéznek, sokan mondják, hogy már mekkora gyerekem van (5-6 évesnek nézik a most nyáron 3 éves kicsimet) ilyen fiatalon (25-26 évesnek szoktak tippelni mikor rákérdezek). Hát én már csak vigyorgok magamban, nem érdekel.

Amúgy én a boltosnéninek amikor a személyit kéri azért odaadnék egy cetlit ráírva, hogy "Még mindig nagykorú vagyok xx éves" és a legbájosabb mosolyommal átnyújtanám.

2012. máj. 31. 13:00
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Én tanítok és mikor tavaly érettségiztettem, a vizsgabiztos kiküldött a teremből, hogy mondta már, hogy a diákok a folyosón várakozzanak! :) 27 éves vagyok.

Az első babánkat várjuk, már kétszer beszóltak a szonográfia előtt. Tudod, olyan "kedveskedve" kérdezgettek, hogy ilyen fiatalon terveztük-e a bébit, meg, hogy nem félek-e. Érettnek érzem-e magam.... :D

2012. máj. 31. 13:06
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

én is ebben a cipőben járok, vált már pár kellemetlen helyzetem.

múltkor férjemnek vettem cigit, az eladó még ki is adta, erre egy másik vevő beszólt neki, hogy kislányoktól nem kéne elkérni a személyit? :O

29vagyok...

terhesen, nagy pocakkal egy néni mosolyogva közölte velem, hogy milyen helyes leányanya vagyok, nagyon sok erőt kíván. hát mondom köszönöm, de 26 évesen, férjjel az oldalamon erős jelző a leányanya :D

múltkor csöngetnek, a pasi mondja nekem, hogy szia! szüleid itthon vannak?

mondjuk ezen tényleg kibuktam :) mondtam neki, hogy igen, otthon és rácsuktam az ajtót, a hülyéje meg ott várta a szüleimet :D

férjem is fiatalabbnak néz ki, ő 31. volt, hogy azt hitték mii és a fiunk testvérek vagyunk. durva :)

2012. máj. 31. 13:26
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok,kb 16-17 nek szoktak nézni,elkérik a személyim is,és már beszóltak,hogy "nem kéne 15-16 éves gyerekként gyereket szülni",és hogy "gyereknek nem kell gyerek",ha nem szólnak be nem zavar hogy fiatalabbnak néznek,mindig megjegyzem viccesen,hogy 30 évesen majd azt fogják kérdezni mikor lesz a ballagás :D
2012. máj. 31. 13:50
 19/29 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes...engem gyerek előtt legalább 6-7 évvel fiaalabbnak néztek, most, hogy van gyerekem 1 éves, már nem néznek fiatalabbnak. Még akkor sem ha nincs velem a gyerek.

Ezen el szoktam gondolkozni..nem vagyok leharcolt, az alakom változott szülés után nyilván, nem vagyok kislányos, amúgy is 35 vagyok, de csinos, fiatalos..és mégis valahogy "beértem" magam.

2012. máj. 31. 14:21
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, 4 hós kisfiam van. Visszahallottam, hogy sokan nem értik anyukámat, hogy engedhette meg hogy megtartsam a babát 15-16 éves létemre...
2012. máj. 31. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!