Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milupa Fermentált adja valaki...

Milupa Fermentált adja valaki a babájának? Egy nagyon új tápszer.

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi holnap kapjuk meg remélem nekünk is jobb lesz 4 hetes a pici és nehezen jön a kaki a milumil ha 3000frt 600g és egyáltalán nem jo nekünk és ez csak 1066ft.
2012. júl. 17. 18:18
 12/16 anonim válasza:

sziasztok.

az én fiam 18hónapos és kb 2hónapos kora óta küzdünk a szorulással.volt már neki véres is a sok erőlködéstől . sikerül eljutni gasztros dokihoz 15 hónaposan.végre kaptunk sok jó tanácsot , csak sajnos most szabin van 3 hétig sok fajta tápszert próbáltunk az elején jó aztán 6-8 héten már nem annyira.persze kisebb nagyobb kihagyással mindig kapta mellé a pro+kid kiegészítőt. lehet hogy az hatott neki. legtovább a novalac IT volt jó csak az a baj vele hogy tejalapú és nálunk van allergia a nagyoknál (laktóz).

most fontolgatom a fermentál kipróbálását. sajnos a házi dokink nagyon nem díjazza az ötletemet ezért kénytelen voltam most is recept nélkül megrendelni a patikába.( véleményüket kérdeztem? válasz még nem is adtunk el belőle)

2012. júl. 19. 16:19
 13/16 zsuzsi1017 válasza:
Én múlt héttől adom a kislányomnak, nekem azért kellett ,mert kevesebb lett a tejem..egyelőre csak kiegészítek, de nekem bevált, én szeretem, nem csak az ára miatt, hanem ízlik is a babának....és mióta eszi, minden nap van kaki....eddig volt olyan, hogy 6 napig sem volt, szóval nekem bejött!!!!
2012. júl. 27. 12:39
 14/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi is ezt esszük, de nektek nem eszi nagyon lassan? Nekem nagyon lassan eszi! Eddig csak napi 1x kapta mert volt elég tej, de 4 napja egyre többször sajna, és nem elég, hogy csigán eszi, de 3 és fél óra múltán se éhes.! Nem is ízlene neki? Mert elég egykedvűen fog hozzá!

2012. aug. 5. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

13-as válaszoló

Most azért van kakija a babádnak mert a tápszereben több a rost anyag, amíg csak anyatejes volt teljesen természetes és jó hogy ritkán kakil, az anyatejed szinte minden cseppje "beépült " a gyerekbe :-))

14-es

Azért eszi lassan, mert sűrűbb és persze nem ehhez az ízhez szokott hozzá

2012. dec. 30. 16:30
 16/16 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem most múlt 6 hónapos a fiam. Most is ugyanúgy kínlódunk. Többféle tápszert kipróbáltunk már, kisebb-nagyobb sikerrel. Masszív hasfájós, nem jó akármi neki :( Ötletem nincs nekem sem, mit lehetne, ami végre beválna.
2013. jún. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!