Milupa Fermentált adja valaki a babájának? Egy nagyon új tápszer.
sziasztok.
az én fiam 18hónapos és kb 2hónapos kora óta küzdünk a szorulással.volt már neki véres is a sok erőlködéstől . sikerül eljutni gasztros dokihoz 15 hónaposan.végre kaptunk sok jó tanácsot , csak sajnos most szabin van 3 hétig sok fajta tápszert próbáltunk az elején jó aztán 6-8 héten már nem annyira.persze kisebb nagyobb kihagyással mindig kapta mellé a pro+kid kiegészítőt. lehet hogy az hatott neki. legtovább a novalac IT volt jó csak az a baj vele hogy tejalapú és nálunk van allergia a nagyoknál (laktóz).
most fontolgatom a fermentál kipróbálását. sajnos a házi dokink nagyon nem díjazza az ötletemet ezért kénytelen voltam most is recept nélkül megrendelni a patikába.( véleményüket kérdeztem? válasz még nem is adtunk el belőle)
Sziasztok!
Mi is ezt esszük, de nektek nem eszi nagyon lassan? Nekem nagyon lassan eszi! Eddig csak napi 1x kapta mert volt elég tej, de 4 napja egyre többször sajna, és nem elég, hogy csigán eszi, de 3 és fél óra múltán se éhes.! Nem is ízlene neki? Mert elég egykedvűen fog hozzá!
Sziasztok!
13-as válaszoló
Most azért van kakija a babádnak mert a tápszereben több a rost anyag, amíg csak anyatejes volt teljesen természetes és jó hogy ritkán kakil, az anyatejed szinte minden cseppje "beépült " a gyerekbe :-))
14-es
Azért eszi lassan, mert sűrűbb és persze nem ehhez az ízhez szokott hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!