Milupa Fermentált adja valaki a babájának? Egy nagyon új tápszer.
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 11:33
1/16 Huszárné Piroska válasza:
Nekem a múlt héten ajánlotta a milumil info vonalon a védőnő, mert a 4 hetes pici lányom nagyon nehezen tud kakilni, túl kemény a széklete, pedig sokat itatom, eddig csak forralt vizet kapott, de pár napja áttértünk a mecsek baby teára, ennek hashajtó hatása van, így most könnyebben jön neki, de így is sokat erőlködik, ettől kifárad, és csak vígasztalhatatlanul sír, és sajnos csak a hőmérő segít ilyenkor, meg a kitartó torna. Na erre ajánlotta nekem a milupa fermentált, mert ez olyan erjesztett tejtermékekből készült (kefir, joghurt),ami elősegíti az emésztést, meggátolja a puffadást, ennek révén a székletürítési problémáit is megoldja. Ez kifejezetten hasfájós babáknak való.
2/16 heszti válasza:
Az én kislányom most lesz fél éves. Először a Humana Baby Fit-et kaptuk, de nagyon szorulásos lett tőle. Utána írták nekünk a Milupa Fermentált tápszert. Csak jókat tudok róla mondani. Minden nap van kaki van hogy kétszer is és ráadásul még finom is. Az első evés után már mentek is a szelek. Azonnal segített. A legjobb az mégis az ára 900g 1066 Ft és egy éves korig fel lehet íratni.
3/16 anonim válasza:
Szia Piroska!
Nektek tényleg jobb lett a Milupa Fermentált tápszertől az emésztése a picinek? Mi tegnap kezdtük, de sajna még semmi, ugyanúgy feszeng, fáj a pocija, rengeteget pukizik, de azon kívül semmi. :( Már minden szert kipróbáltuk, kivéve az angol vizet, most akartuk, de most meg hiánycikk.
4/16 heszti válasza:
Tudom, hogy nem nekem szól a kérdés, de nálunk úgy volt, hogy az előző tápszertől lett egy dugó a kis beleiben. Amíg azt a dugót nem tudja kikakilni addig feszengeni fog. Utána jobb lesz. Mi már egy hónapja ezt esszük és van olyan nap hogy háromszor is kakil.
6/16 anonim válasza:
Szia! Köszi, hogy írtál, nem baj, hogy nem Neked szántam! Rendes vagy! :) Előtte Nestlé Beba Sensitivet használtunk 5 napig, ugye most tértünk rá az új M.F. tápszerre, 4. napnál tartunk. Nagyon kemény bogyókat szült meg szó szerinta kicsikém. :( Még a víz is csurgott a homlokán. De tényleg nagyon kemény volt, cseresznye magokhoz hasonlítanám! :((( Most 4 hetes és 4 napos a drágám. De jó, hogy nálatok már helyreállt a dolog, örülök neki. :)
7/16 heszti válasza:
Mikor mi ennyi idősek voltunk mi is itt tartottunk. Nekem azt mondta a védőnőm, hogy kamilla teába csináljam meg a tápszert. Kb 5hónapos koráig így is kapta. Őszintén én minden másnap max. harmadnap adtam neki Levolac-ot ha nem volt kaki. Na attól tele pakolja majd a pelust fájdalom nélkül, de lehet hogy előtte megcsikarja a hasát. De 3 óra alatt segít. A szomszéd baba Novalac tápszert kapott a Fermentált előtt csak az nagyon drága.400 g 1500 Ft.
8/16 anonim válasza:
Szia Eszti! Köszi szépen. Én is adom neki a Laevolac nevü szirupot, de nekem nem 3 óra kell sajna, hanem van, hogy egy nap még így is. :( Remélem ha majd elkezdjük a hozzátáplálást jobb lesz, addig meg valahogy átvészeljük ezt az egészet. Már várom azért, hogy 5-6 hónapos legyen, azt mondják akkor azért már könnyebb. Reménykedem. Most hány hónapos a baád?
9/16 anonim válasza:
Szia Eszti! Ismét én vagyok...! :) Nevezzünk Gy.nek! :)
Kérlek írd meg a mail címedet, mert privátba szeretnék még egy két kérdést feltenni a babázással kapcsolatban! Persze ha lehet...! Köszi előre is.
10/16 anonim válasza:
Én közel másfél hónapja ezt adom a babámnak napi kétszer (reggel-este). Nekünk azért írta orvosunk, mert ekcémás a babám és ezzel talán enyhülnek a panaszok. Kisfiam most 9 hónapos és 7 hónapig volt anyatejem, de utána ezt kaptuk. Most még van pár heti adagom, de utána meg kell kérdeznem, hogy újra írassunk vagy mást is lehet adni. A tápszer mellett mi 6 hónapos kortól elkezdtünk mást is enni. Mára már szinte mindent eszik, amit persze lehet a korához mérten (zöldség, gyümi, hús stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!