Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik Novalac tápszerrel...

Akik Novalac tápszerrel etetik a babájukat, nálatok is ilyen kevés helyen lehet kapni?

Figyelt kérdés
Miskolci vagyok és még a legnagyobb ügyeletes gyógyszertárban is csak egy dobozzal volt.Ennyire kevesen használják?Állandóan rendeltessem?Most akarjuk kipróbálni.

2012. máj. 30. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, mert ez egy drága tápszer! Nekem volt egy gyógyszertár ahol mindig megrendeltem és mikor mentem megvolt a kövi adag :) ez már csak így megy ezzel a tápival :( Viszont megéri mert nagyon jó.. nem hiába annyi :)
2012. máj. 30. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Te fel szoktad íratni a gyerekorvossal?Nekem nem volt odáig, hogy ezt akarom adni a babámnak, de azért felírta.

Köszönöm a válaszod!:)

2012. máj. 30. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!nekünk hasfájásra írták fel A Novalac Ac-t.Ti is azt használjátok?Nekem maradt két darab bontatlan doboz...ha esetleg érdekel írjál, mert ráadásul a párom jövő héten keddtől Miskolcon dolgozik péntekig és akkor ha szeretnéd le is tudná vinni...persze csak ha érdekel...
2012. máj. 30. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok! Mi a székrekedés ellenit adtuk a babának.... nagyon meglepődött a dokim amikor mondtam hogy ezt írja fel meg kikérdezett honnan hallottam erről.... nemtudom mi bajuk vele szerintem tudod mivel vény nélkül meg még vénnyel is drága nem ajánlgassák.... Ja, és még jobb az az hogy 4 hónapos korától ez vált be a bukására az AR, na azt viszont nem támogatja a TB! Így nekünk egy dbz-al elment 4 nap alatt ami 4 naponta 2500-at jelentett! Az milyen?
2012. máj. 31. 00:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Mi most kezdtük el kipróbálni az AC-t és az IT-t felváltva.

Kedves 20:54-es válaszoló, érdekelne.Írok privátot!

2012. máj. 31. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!