Egy kisbaba arcát mivel kell megmosni? És egy 6-8 éves kislány arcát? Hány éves kortól lehet az arclemosó-tonik-krém? És előtte hogy kell?
Bocsi, ha sok kérdés egyben
Gondolom szappannal nem lehet, mint ahogy felnőtteknél sem. De akkor hogy?
Baba arcát napközben, evés után nedves textilpelussal vagy Sensitive törlőkendővel tisztítom. Este fürdéskor a Neogranormonos tusfürdős vízzel, gyönyörű a bőre.
6-8 évesen a kislányom arcát még mindig baba tusfürdős vízzel mostuk, most 13 éves lesz, tiniknek való tonikkal törli át, miután sima langyos vízzel megmosta az arcát, így a pórusok is kitisztulnak, megelőzve az elfertőződött mitesszereket.
Amit tudok javasolni: én sosem használtam szappant egyik gyerekemnek sem, és kb 8-10 éves koráig a nagylányom még mindig a baba tusfürdőket, samponokat használta, így semmi allergizáló nem jutott a bőréhez, hajához, nagyon szép egészséges mindkettő. Egyébként ezek felnőtteknek is nagyon jók, csak meg kell találni, kinek melyik válik be!
Köszi mindnekinek!
Nincs kiszáradva a bőre, de én a sima vizet kevésnek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!