Akinek van kiskutyája, aki a mindene, nagyon imádja, vele alszik az ágyba, stb, , , és megérkezett a kisbaba, mit csináltatok a kutyával?
nekünk is van kutyánk, aki szeptemberben lesz két éves, a kicsink augusztusban lesz egy éves.
jaj, nagyon imádják egymást, sokszor együtt játszanak,
nálunk is az ágyban alszik a kutya, az elején nagyon odafigyeltem rá, hogy ne, még egy fotelt is odatoltam az ágy mellé hogy azon aludjon. aztán végül újra a "lábunknál" aludt. de nem bánom, az ágyban is olyan jókat szoktak birkózni, vagyis a kicsim mindig belekapaszkodik, átmászik rajta stb.. a kutya meg élvezi, legtöbbször alszik. :)
mesélhetnék még miket csinálnak :)
a védőnő is azt tanácsolta, hogy ugyanúgy foglalkozzak a kutyával, ne tiltsam tőle a babát, mert különben rossznak fogja ítélni. egyébként nagyon barátságos a kutyánk, nem harapós-morgós fajta. egy dologgal nem vagyok kibékülve, hogy mindenhol ott a szőre, ezért többet kell takarítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!