Egy 1 éves kislány átlagosan milyen méretű ruhácskákat hord?
Figyelt kérdés
Bátyám kislányának szeretnék ruhácskákat venni az első szülinapjára, de örülnék, ha meglepetés lehetne, így nem szeretném őket megkérdezni.2012. máj. 30. 18:58
1/9 anonim válasza:
Általában 74-es, vagy 80-as kell nekik. Az én lányom kicsi és vékony, 1 éves és 74-es ruhákat hord.
2/9 anonim válasza:
Az én lányom meg nagyobb termet, ő a 86-ost hordta. De szerintem is a 80-as az átlagos.
4/9 anonim válasza:
Szerintem inkább 80-86-os ruhát vegyél max majd belenő ha nagy.
5/9 anonim válasza:
74-80 méretet hord!
Egyik nap láttam szülinap kis ruhácskát talán a tesz veszen
nagyon édes volt!
első szülinapos rózsaszín kis ruha!
6/9 anonim válasza:
Az enyém most növi ki a 74-est, 9 hónapos.
A 80-as ruha 9-12 hónapos gyerekre van, így én min.80-as, de lehet 86-ost vennék.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, 86osat vettem végül, nagyon tündéri :)
2012. máj. 30. 23:09
8/9 anonim válasza:
Lányom most lesz 10hónapos és már 80-as ruhákat hord,sőt van amiből már 86-ost.
9/9 anonim válasza:
Én a helyedben inkább meglestem volna, hogy mekkora ruhákat hord. Pl az én lányom a 80ast szerintem csak kb ősszel vagy télen fogja hordani (nyáron lesz 1 éves). Hidegben meg nem nagyon adnék rá nyári rucit. Jövő tavaszra meg kinövi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!