Lehet e a babákat oldalt altatni?
Figyelt kérdés
ugy hallottam a csípőjüknek nem tesz jót és nem szabad.2012. máj. 30. 11:48
11/13 anonim válasza:
Az én lányom csak úgy aludt, már a kezdetektől.
Hiába fektettem a hátára, már fordult is.
Ha pedig bukós a baba, eleve jobb, ha az oldalán fekszik.
12/13 anonim válasza:
Szerintem a babák eldöntik majd mi a kényelmes, persze amig kicsi, addig ugy marad ahogy tesszük. Nekem most 7 hós, de amióta tud oldalra fordulni, azóta amit lerakom aludni, fordul is oldalra, aztán kb. egy óra múlva hason találom. Ahogy kényelmes nekik.
13/13 anonim válasza:
Én is mindig oldalt fektetve tettem le aludni,de egyik nap bal oldalra,másnap jobb oldalra,hogy ne deformálódjon a fejformája.A hátát megtámasztotta, összetekert pléddel,vagy a szoptatós párnával,később már magától is úgy fordult,hason csecsemőként soha nem tudott aludni,csak mostanában kezdett így aludni,de csak nappal,ill. most a legújabb póz amit felvesz a térdelve hason alvás,nagyon tuti. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!