Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet hason altatni...

Mikortól lehet hason altatni a babákat? 3hetes a picim és nagyon szeret ugy aludni!

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia

En nappal mindig ugy altattam.Ejszakara nem mertem ugy letenni.

Volt legzesfigyelonk termeszetesen.

2011. jún. 25. 19:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha van légzésfigyelő akkor akár mától!ha ő úgy alszik jól és mélyen akkor miért ne???
2011. jún. 25. 20:02
 3/13 anonim ***** válasza:

születése óta aludt így mindegyik (3 gyerköc)

éjjel és nappal is :-) amikor éppen úgy raktam le

2011. jún. 25. 20:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Az én fiaim is a kezdetektől, kb 1 hetes koruktól mindig hason aludtak. A nagyobbnál még próbálkoztam a háton alvással, de nem ment. Aztán, ahogy elkezdtem hason fektetni, rögtön átaludta az éjszakát is.

A második gyerkőcnél már nem is erőltettük, hason szeret aludni, hát hadd aludjon hason.

Légzésfigyelőt mi is használtunk, kb fél éves korig.

Most 1,5 és 3 évesek és még mindig mindegyik hason alszik.

2011. jún. 25. 20:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Az én lányom utál hason lenni, nemhogy úgy aludna!

De ez az én hibám, mert picike korában nem mertem hasra tenni.Le is voltunk maradva kicsit a buksiemelgetéssel, de gyorsan összekaptuk magunkat-2 nap alatt, kb 2-2,5 hós korában.

Most 6 hós lesz és még mindig utál hason lenni, de úgy legalább kúszik egy kicsit meg megfordul a tengelye körül.A hátára csak akkor fordul, ha kemény terepen fekszik és ha van hozzá kedve.Hasra eddig csak a tanácsadáson fordult magától négyszer.Itthon nem csinálja.

2011. jún. 25. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

De irígy vagyok! Mi is le vagyunk maradva, mert az én kisfiam is útál hason.

Nem célszerű hason altatni a babát, de ha úgy szeret akkor hagyd úgy, csak legyen megfelelően kemény a fekvőfelület, és ne tegyél a feje alá semmit sem. Még pelenkát se.

2011. jún. 25. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Az enyémek szerettek hason aludni, nem tartottam semmi korhatárt.
2011. jún. 25. 21:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Születése óta csak így alszik a kisfiam.

6 hónapos.

2011. jún. 25. 22:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Amióta itthon vagyunk, 4 napos korától hason alszik. Háton nem is mertem volna, mert sokat bukott, és úgy meg is fulladhat.
2011. jún. 25. 22:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azt olvastam hogy bölcsőhalált okoz viszont máshol azt hogy szeretnek igy aludni a picik!Sajnos légzésfigyelőnk nincs :( Esetleg valakinek van itt eladó?
2011. jún. 26. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!