Mikortól lehet hason altatni a babákat? 3hetes a picim és nagyon szeret ugy aludni!
Szia
En nappal mindig ugy altattam.Ejszakara nem mertem ugy letenni.
Volt legzesfigyelonk termeszetesen.
születése óta aludt így mindegyik (3 gyerköc)
éjjel és nappal is :-) amikor éppen úgy raktam le
Az én fiaim is a kezdetektől, kb 1 hetes koruktól mindig hason aludtak. A nagyobbnál még próbálkoztam a háton alvással, de nem ment. Aztán, ahogy elkezdtem hason fektetni, rögtön átaludta az éjszakát is.
A második gyerkőcnél már nem is erőltettük, hason szeret aludni, hát hadd aludjon hason.
Légzésfigyelőt mi is használtunk, kb fél éves korig.
Most 1,5 és 3 évesek és még mindig mindegyik hason alszik.
Az én lányom utál hason lenni, nemhogy úgy aludna!
De ez az én hibám, mert picike korában nem mertem hasra tenni.Le is voltunk maradva kicsit a buksiemelgetéssel, de gyorsan összekaptuk magunkat-2 nap alatt, kb 2-2,5 hós korában.
Most 6 hós lesz és még mindig utál hason lenni, de úgy legalább kúszik egy kicsit meg megfordul a tengelye körül.A hátára csak akkor fordul, ha kemény terepen fekszik és ha van hozzá kedve.Hasra eddig csak a tanácsadáson fordult magától négyszer.Itthon nem csinálja.
De irígy vagyok! Mi is le vagyunk maradva, mert az én kisfiam is útál hason.
Nem célszerű hason altatni a babát, de ha úgy szeret akkor hagyd úgy, csak legyen megfelelően kemény a fekvőfelület, és ne tegyél a feje alá semmit sem. Még pelenkát se.
Születése óta csak így alszik a kisfiam.
6 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!